Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.10.2010., 11:22   #1
cropape
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Nero prženje i replace Mp3-ca

Evo ovako, imam u compu folder gdje godinama spremam svoje MP3-ce (900 komada) i spržio sam ih na DVD sa Nerom.
S vremenom nadopunjavam taj folder sa novim MP3-cama (oko 100 novih) i išao sam to da snimim na taj DVD u Nero (continue multisession).
Pošto su sve nove i stare pjesme izmješane u istome folderu označio sam ih sve i prebacio u lijevi okvir i normalno, Nero me za svaku pjesmu koja več ima na DVD-u pita da li želim replace , " This folder already contains a file named 'naziv pjesme.mp3'.
Would you like to replace the existing file with this one?"
što znači da moram 900 puta pritiskati no.
Da li postoji mogućnost da mi Nero sprži samo te nove koje ne postoje na DVD-u, znači neka komanda no to all.
cropape je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2010., 21:05   #2
zzunzo
Premium

zzunzo's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Iskreno nisam dugo radio multisession no ako se ne varam ako na dvd sprzis komplet folder ne samo pjesme kod iduceg "continue multisession" sam azurira sadrzaj foldera (obrise i fileove kojih vise nema u folderu na sto treba paziti)
zzunzo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2010., 08:16   #3
cropape
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
No no, nisi razumjeo, meni treba samo da sprži tih novih 100 na dvd i da ne moram 1000 puta upirati no (kad me pita da liželim replace)
cropape je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2010., 08:30   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Nema takve komande u Neru. Šta bi ti falilo da klikneš 'Yes to all'? Nero zamijeni postojeće pjesme tim istima, doda nove, a ti ne moraš kliknuti 'No' milijun puta.
Iskreno, ne vidim potrebe za tim postupkom kojeg ti radiš. Zašto nadopunjvati? Skupi mp3-ce da popuniš dvd, sprži ga i pobriši s harda ono što si spržio. Tako ja radim s albumima.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno