|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Pošteni ventilator za kuciste ?
što valja , tj. koji proizvođač ventova se preporucuje za usis/ispuh iz kucista ? 120mm da bude gotovo nečujan ![]() Scythe ? ima nešto bolje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Svaki je vent na 800 rpma nečujan. Sa Scytheom nečeš fulati ali će ti prosvirati nakon godinu dana. Tak ti svejedno koji češ uzeti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Na 5V ti je svaki "nečujan", imao sam ih dosta u klasi do 50KN, sve je to manje više isto. Pitanje je samo koji će prije "procvrčat". I onda ne čuješ njih, pa čuješ napajanje koje je isto tiho ili diskove, i tako u krug. Zadnje sam uzeo AC F12, sasvim solidno. Preporuka je i Chiftec (Yate Loon), ali to budeš teško našao. Pričamo o ciframa do 50KN. Za 3D derem na 12V i tako mi svejedno jer nabijem slušalice.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
moji su na 12v, i za sad su super, na 5v imaju problema sa startanjem tj. neće se počet vrtit, ali meni ne smeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni isto treba neki da je nečujan, cuo sam puno preporuka za taj scythe, ja imam napajanje njihovo i stvarno je tiho |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja kupio ovog i super radi. spojio sam ga da postuje brzinu kao i vent od proca, tako da kad se igram ionako ga ne cujem. kad je surfanje, vrti se polako
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|