|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Epson DX 7450
Uzeo sam sebi EPSON DX 7450 3 u 1 i ne radi mi :S Tj. radi kad direktno preko njega printam ili nesto kopiram ali ne mogu nista skenirati na racunar a ni printat s racunara uz njega mi je dosao cd drajver Epson DX 7400 pa jel ima to mozda neke veze? Izbaci mi ovaj error: "Cannot properly communicate with the scanner. The carriage unit may be locked depending on your scanner model. Make sure the scanner is properly connected and set up to scan. Then,turn the scanner off and back on again." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
P.S Skinuo sam sve drajvere i ove razne programe i opet ne radi , otvorio sam ovaj poklop skenera i vidio sam da samo krene malo da skenira i onda zakuje a kad ga ugasim vrati se onaj skener ili kako se vec zove :S Zadnje izmijenjeno od: Tonco. 21.09.2010. u 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Jesi uninstalirao sve drivere pa onda instalirao bas ove od 7450 i opet ti ga prepoznaje kao 7400??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jel ima neko ovaj uredjaj? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Odnio sam skener danas kod rodice da probam i radi , mislim da je problem u tome sto kod mene Windows XP ima nekih nedostataka , kod nje je SP3 a kod mene SP2 e sad ako mi ko moze poslati link da skinem SP3 ali bez nekih tema uljepsavanja i sl... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|