|
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo moje iskustvo. Frend ima neki Lynx plotter/cutter. Instalira se tako da sami win (XP je u pitanju) imaju driver za neki A0 HP, podesi se port i vozi. Probaj tako naći neki driver da paše. I da, definitivno moraš navesti koji je OS u pitanju. EDIT: Vidim i Lynx na njihovom poisu ![]() I zericu je debilana da se moraš registrirat da bi dobio drivere. Evo pogledao, dakle add new printer i probaj dodati prvi HP na popisu, naravno ako pričamo o Win XP.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 16.09.2010. u 18:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pričamo o XP ... ![]() CD sa driverima sam jednostavno negdje zametnuo i da se *ebem ne mogu ga naći... a rušio sam windoze Stvar je u tome da postoji program joycut koji prepoznaje cutter i bez drivera, ali u tom slučaju ne mogu raditi pripremu u corelu (mogao sam prije rušenje windoza), pa moram iz corela exportirati u joycut, pa tu gubim hrpu opcija i mogućnosti.. i bla bla da sad nenabrajam.... U svakom slučaju, sa driverima mogu raditi sve direkt iz corela (kako sam i prije) ... OK, pokušat ću sa HP-om ... nadam se da će raditi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
uspio sam naći potrebne drivere i sve radi OK .. btw, sa postavkama za HP ne radi ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|