|
![]() |
#1 |
Od danas pa do sutra
Datum registracije: Sep 2009
|
Bežični telefon
Nakon dugog vremena telefon mi je krepao pa sam u potrazi za novim. Morao bi imati - veliki kapacitet imenika, - osvjetljena tipkovnica,, - spikerfon,alarm, - da ima što više sati rada na čekanju - AAA baterije. - crne boje - do 300kn Molio bih vašu pomoć!!! Imam u vidu ovaj model : PANASONIC telefon bežićni KX-TG8011FXT crni Ima li tko ovaj ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja imam TG7331FX i super radi, baterija traje prilicno dugo jedino je malo display i meni spartanski ali za ono za sto mi treba, fenomenalan je!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#4 |
Od danas pa do sutra
Datum registracije: Sep 2009
|
Da vam se javim da sam konačno udomio Panasonic KX-TG8011 Kupljen u Protis-u , danas ga podigao. 269kn. Na prvi pogled ostavio je dobar dojam , kvatitenog telefona. Dobro leži u ruci , lagan spram starog simensa. Bijele gumene osvjetljene tipke što olakšava tipkanje u mraku. Veliki LCD ekran od 3 reda , prikaz imena i brojeva su velikog fonta. Izbornik na hrvatskom jednostavan i funkcionalan za korištenje , imenik do 200 brojeva , do 50 propuštenih poziva , SMS , konferencijski razgovori , brzo biranje Svakom broju u imeniku može se dodati zasebna melodija te pozadina ekrana kod poziva . Prenosi realističan glas na slušalicu,bez izobličenja i šumova. Baterja navodno traje do 14h razgovora , 240h pripravnosti , punjenje 7h. Eto toliko od mene. http://www.diskont24.com/getimage.php?id=51277&t=Panasonic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Uzevši u obzir da sam ove godine 5 puta uzeo telefon u ruke (dobro, možda 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ja si razmisljam uzeti siemensa gigaset a580 http://gigaset.com/hr/hr/product/GIGASETA580.html nadam se da je ok izbor za tu lovu a i cini mi se jednostavnim za koristenje (bar osnovne funkcije) jer ce ga najvise koristiti starci koji nisu bas na ti sa tehnikom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|