|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
opet skype telefon!
Znam da ima dosta tema oko ovoga, ali nisam našao moj odgovor!! Kupio sam prije koj mjesec Siemensov gigaset A580 IP i sada kada je došlo vrijeme da iskoristim Skype telefoniju, nemogu ga nikako natjerati da radi preko toga... dal neko ima iskustva.. jer da bih koristio voip to treba nuditi i provider, a to naravno kod nas nema.. dal se može telofonirati sa navedenim telefonom putem skypea?? ja mogu ući u web configurator i namjestiti sip server, ali neznam dal to šljaka i koje podatke moram ukucat..
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
To ti treba za skype to skype pozive ili bi zvao okolo na "normalne" telefone? Ako je ovo potonje, ima drugih servisa koji su povoljniji nego skyp i koji podržavaju SIP. Za Skyp nisam siguran ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
treba mi za zvat na telefone i mobitele u inozemstvo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|