|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nemoguće dodjeliti slovo novoj particiji
Uzeo sam danas novi WD 1TB green EARS ali nikako nemogu dodijelit slovo particiji da bude vidljiva u Computer. Probao sam sa Drive managerom koji mi izbacuje grešku te sa Acronis True Image WD Edition i Partition Managerom 9.0 koji iako potvrde da su "uspješno" dodjelili slovo nista se ne događa... Do čega bi to moglo biti?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao jos jednom formatirat hard, pa dodjelit drive letter? Ili sa tim istim nekim alatima sto si probao, ali u boot verziji? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesam probao par puta formatirati hard al iz windowsa sa ovim programima dok mi Disk Management neće ni formatira nego izbacuje grešku.... A sa bootanjem nisam još pokušao, probat cu popodne... Bas mi je čudno jer prvi put nailazim na ovakav problem.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da ti nije problem sa alignmentom harda što se zna desiti kod diskova velikih kapaciteta? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=162580
#6 |
Premium
|
Sad snimam win7 na usb pa cu pokušati iz setupa od win formatirati. Nesjecam se dali win7 odma pokercu setup ili postoji opcija format? EDIT: Evo probao sam ovo sa allingmentom pa mi javlja: "Get Drive Layout failed" za novi disk... :S
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 18.08.2010. u 13:39. |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Što kaže WD Diagnostic Tool?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
On veli da je sve OK.... Neznam više... dal da ga reklamiram? EDIT Evo sad sam išao pokrenuti "write zeroes" sa WD Diagnostic Tool-om i baca mi ************** Jel to normalno?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.08.2010. u 23:34. Razlog: preteška slika |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takve stvari se rade izvan Windowsa kada ništa ne pristupa disku. Vjerojatno je disk neispravan...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
jesi probao dici hirens pa sa nekim od alata za diskove formatirati i kreirati particije, nesto tipa acronis disk manager |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Neznam, lud sam više. Nakon posla ga nosim na reklamaciju pa cemo viditi sto ce biti.... Hvala svima na pomoći ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|