|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Najbolja tarifa iz T-Mobile-a ?
Pozdrav momci... Evo ovako, trenutno sam privatni pretplatnik i imam FLEX 150 tarifu... međutim, zadovoljan sam snjom šta se tiće poziva unutar Tmobile mreže ali jako ne zadovoljan pozivima van tmobile mreže. Imam naj prijatelja koji ima 098 i 099 i jedna crna ovca sa 091 na kojoj mjesečno spiskam vjerovali ili ne 200 kuna... pošto mi je u tarifi pozivi na 091 skupo ko PIMPEK... Zanima me vaše mišljenje koja bi bila najbolja tarifa ili tarifa koju vi koristite pa ste zadovoljni? P.S. Srdačno bi zamolio da izbjegavate poruke kao "Prestani ga zvat" ili "Uzmi broj na bonove", znači molio bi vas za vaše mišljenje i vaše iskustvo po pitanju tarifa i koje vi koristite ! HVALA ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Koliko kosta minuta prema ostalim mrezama na toj tvojoj tarifi? T-mobile u ovim sadasnjim tarifama mislim da nema pozive prema drugim mrezama nesto povoljno, uglavnom je oko 0.99kn + 0.25kn. Jedino kaj mozda bi si mogao pomoci sa Aha tarifom koja daje minute prema SVIM mrezama: http://www.t-mobile.hr/2/20-10-17-00-00.asp |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma sve tarife koje su mi upale u oko pishe da od 01.06. ove godine nisu vishe u ponudi... t com po racunima mi preporucuje Tarifu za sve 160... a ono... ne znam ni sam, mislio sam da ima netko neku caku i spikicu kako se da jeftinije proci na stranu a da ti to dragi Tcom bas i ne reklamira ![]() Sve u svemu, poziv mi je oko 2 kune prema ostalim mrežama... pretjerano previše... imam još fino pola mjeseca da se odlučim šta ću učinit... |
![]() |
![]() |
#4 |
Hejter
|
Ma to kaj ti preporucuje opet je 0.99kn prema ostalim mrezama i samo 200 minuta i to jos da bude gore unutar mreze samo, zaista su im ocajen tarife, vip barem da besplatno prema svim mrezama u 101 caku,a tele2 bar da nisku cijenu ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
promjeni mrezu nakon sto ti istekne pretplata, mozes i broj prebacit, necu sad reklamirat, al zna se koja je
#6 |
Premium
|
uf... to izbjegavam... ![]() Zanima me tocnije to da prodjem sto jeftinije a da mogu bezbedno telefonirat prema tmobilu... Sad sam zvao i blokirao sam fino sve odlazne pozive na ostale mreže, tako da KO IH J**E ![]() svakako hvala ! |
![]() |
![]() |
#7 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ne možeš jeftino proć na T-Scumu. Na pretplati sam od 3. srednje (22.god atm) i bit će ti jeftinije samo ako ga ne koristiš. Prije 3 mjeseca sma uzeo "paradajz" i preporodio se. Nažalost, 098 mi je na pretplati do kraja godine i do tada nosim 2 moba... Uglavnom, otkad imam ovaj drugi, preporodio sam se. Više uopće ne pazim koga zovem, koliko razgovaram, a poruke sam prerastao ![]() Tko nema novi broj, zove na stari, a sve drugo obavljam sa novog. Želiš proći jeftinije, a u startu odbiješ najbolju soluciju, kao da ne želiš da ti se pomogne... ![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 15.08.2010. u 12:16. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ako imas manje od 28 godina, uzmi mrak tarifu. Također mi je većina prijatelja na t-mobile mreži i odkako sam prošao sa flex na mrak tarifu račun mi se je smanjio za oko 3 puta, a i u paketu dobiješ 25mb internet prometa ako ti to išta znači.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ja imao pretplatu T-mobile pa valja 10g ak ne i vise, tj. HPT Cronet pretpatu na pocetku... racuni od 300-650kn....ali prosjek je 400kn! Uzeo Tele 2, 150-160kn racuni .. smanjio sam samo poruke jedno 50 posto, jer mi je lakse nazvat i jeftinije ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Također prešao s dugogodišnjeg tcom broja na tele2 i preporodio se.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
EEE hvala momci ! Posto ste svi na TELE2 sad ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Hejter
|
Citiraj:
pa se upoznaj. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
upoznat cu se nebrini, svakako hvala... ovo mi je samo da cujem iskustava i cake, ne zelim se opet uvaliti u neka sranja kao sto sam i sa Tscumom ovo ono... sve u svemu, hvala momci |
![]() |
![]() |
#15 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
najcesca a meni najbolja je ova koju je fanatik spomenuo
#16 |
I'm nightrider
|
hmh, ja sad malo ovo čitam i dođe mi da se zapitam... imam flex obitelj 200, mjesečni račun za oba broja je 230 kn max al najbitnije mi je što imam besplatne pozive između ta 2 broja (ja i moja bolja polovica) postoji li na tele2 neš ko taj felx obitelj na t-mobile-u ? |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prije dvije ili tri godine je bila mrak tarifa. Uzeo sam curi i sebi dvije kartice i mjesečno plaćam 20kn po kartici i imamo 400min (svaka kartica) razgovora. Tarifu su ukinuli al je bila akcija da za trenutne korisnike tarifa vrijedi beskonačno. Drugi broj sam prebacio s T-mobilea također na Tele 2 i uzeo knock out tarifu. Račun mi je sa 250 kn pao na ovisno o mjesecu 80-110kn. Surfam i pričam. Jedina poruka koju pišem je provjera stanja pretplate ![]()
#19 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da ne otvaram novu temu pitati cu ovdje ![]() Aktivirao sam onu simpa opciju Internet sinoc, a nakon toga sam stavljao novi ROM na mob te izgubio povratni SMS na kojem pise gdje tj. na kojem broju mogu provjeriti potrosnju megabajta pa bih zamolio nekoga da mi ovdje napise taj broj na koji se salje SMS posto sam pretrazio cijeli tmoblie web, a nista nisam nasao... ![]()
#21 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
U međuvremenu sam saznao da moze i *200*4#, hvala! ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|