|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Dal da promijenim ip adresu ili nesto drugo
kada skidam nekaj kaj se sastoji od više fileova na stranicama kao sto su rapidshare ili slicno uvijek nakon sto skinem prvi file moram pricekati nakon toga recimo oko 20 minuta da bi mogo skinuti iduci file, da bi mogo odma nakon sto skinem prvi file,downloadati onaj iduci trebo bi promijeniti ip adresu nekak brzo, mada sam nekaj isto u vezi toga procito da ako promijenim ip adresu , nakon toga ce mi komp ici puno sporije,pa mislim se mozda se bolje ne upuštat u to znam da postoji puno nacina da se promijeni ip adresa,ja sam probo na par nacina koji su bili opisani najcesce na netu,medjutim bezuspjesno isto sam tako cuo da je i za mjenjanje ip adrese ponekad potrebno i 5min,pa neznam dali mi se onda uopce isplati to raditi sada me zanima jedna stvar cuo sam da postoji vise fora kako nakon sto se skine prvi file odma se zapocne skidati drugi pa ako mi netko moze dati savjet na koji bi mi se to moglo srediti nacin, znaci koji je najlaksi i najbrzi nacin,el nebi to oko ip adrese najradje nista diro znam da se moze to uraditi nekak drukcije ,pa ljudi molim pomoc oko toga jer kada skidam tako traje mi jako dugo inace brzina skidanja fileova je savrsena,samo sto moram nakon sto skinem prvi file pricekati oko 20 minuta,a ima oko sedam ili vise fajlova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jedno rješenje ti je kolega naveo. A ako to ne želiš, onda je najjednostavnije svako malo connect/disconnect na routeru.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Slažem se sa bulletom... najjednostavnije bi ti bilo uzet account... ali ako ne želiš onda svaki puta fino moraš reconnectati Routera kako bi ti se generirao novi IP... Ovisno koji model Routera imaš??? pogledaj malo ove rapidshare aplikacije za skidanje... one "Hakerske", pokoji sadrži mini aplikaciju koja ti nakon izabira svojeg routera resetira nakon svakog downloadanog linka... Tako da fino upucaš jedno 20 linkova i pustiš da on radi svoje... A sad dam si ruku rezat da imas neki T-scumov router za kojeg sviijet nije cuo ni vidio tako da... dobro se informiraj pa eto... google "rapidshare downloader" bla bla bla hf |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Da je neznam koji router, uvijek se moze resetirat, samo se nadam da nemas i maxtv ili nes tak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cigan.
Datum registracije: Jan 2010
|
tu nema nista nelegalno u vezi softwarea za recconect routera.. rapidshare je svjestan da se ovo koristi i tu nema nista nelegalno, jednostavno im je to glitch u sustavu koji su ispravili s time da brzina downloada ogranicena na free accountovima.. a sto se tice samog recconecta, ja osobno sam prije koristio takav software (dok sam se na net spajao preko routera), radi jako jednostavno, namjestis ga da se sam recconecta kada ti zavrsi jedan dio i on automatski nastavlja drugi dio.. ovo sto si napisao da ce ti usporit komp i slicno to nece utjecati na brzinu kompa.. jedina stvar je ta sto neces moci koristiti komp ako skidat, odnosno neces moci koristiti net kako treba posto ce ti se svako malo veza iskljucivati/ukljucivati..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|