|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Besplatni account za iTunes
Poz MOMCI, Mene neko vrijeme pralo pa eto sto i kako sam pronasao rijesenje ![]() 1. Otvorite iTunes 2. Odi na "iTunes store" 3. Sa lijeve strane imate "app store" (klik na njega) 4. Dole lijevo će te primjetit sekciju "free apps" 5. Odaberite bilo koju app 6. Kliknite na "download this app" 7. Zatim kliknite na "Create an account" 8. U sekciji za plačanje, odaberite "NONE" 9. I TAAA DAAAAAA, imate ACCOUNT ![]() ![]() Nije nesto komplicirano, al et, za sve one koji su si malo "NESPOSOBNI" ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ima onih koji to ne znaju, good to know svakako za raju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Malo glupo pitanje, a jel to legalno? Nekako mi se čini da je malo prejednostavno da bi bilo istinito. Zar apple nije svjestan tog "override-a"?
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 14.08.2010. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nije nimalo glupo pitanje sinisa. Koliko ja znam legalno jest, ali poanta u tome je ta što jest to "sakriveno". Znači nigdje nije objavljeno BESPLATNO kreiraj account već kupi account a zatim kad malo počavrljaš naletiš na opciju NONE gdje te pita za plačanje. Uvjeren sam da je apple upoznat time i da je to namjerno tako napravio. Pošto ima dosta danas nesnalažljivih ljudi pa klikaju jedno za drugim pa i da im piše 100$ oni bi platili... Primjerice "Stariji ljudi" 40+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zašto bi bilo ilegalno? Ionako skidaš samo besplatne aplikacije. Ne možeš ga ti nikako zloupotrijebiti. Pa, koliko bi manje ljudi imalo account da moraš imati odgovarajuću kreditnu karticu... Pola iz paranoje ne bi imali, a pola iz jednostavnog razloga što ne bi imali tu koju treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
|
Fakat mi je to malo blesavo, znaju da je to moguće, da na taj način gube novac, i oni dalje niš ne poduzimaju u vezi toga. Dobro, istina je da vrijede miljarde i miljarde, ali opet. Samo da se jednog dana ne sjete da žele kaznit sve one koji su to koristili.
![]() |
#8 |
Premium
|
ma neće, nevjerujem ![]() Ovo što su "Bullet1" i "georgy" naveli jest također istina, tako da ih je baš briga ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bazinga
|
Ok, hvala na ovome.
|
|
Oglas
|