|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Beskonacno dugo ucitavanje Windows-a XP
Pozdrav. Znaci, radi se o sljedecem. Od jednom mi od danas nece uci u Windowse. Mislim, pojavi se ono kad krene s ucitavnjem, onaj pravokutnik sto ide s lijeva na desno (loading) i to tako traje beskonacno. Nisam nista novo instalirao (nikakve programe, drivere itd.) nego se desilo odjednom. Mogu uci u Safe Mode, ali kad krenem utipkavati password za username kursor zasteka i nist se ne dogadja. Sto mi preporucate, od kuda da krenem? Unaprijed hvala. Zadnje izmijenjeno od: fuzija. 06.08.2010. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
bit ce da su virusi problem, i ja sam imao slican, ali je men recimo svaki deseti put prosao "loading" i zaglavio odmah na sljedecem koraku...u safe mode isto...kod mene su virusi bili problem, otisao sam na more a mlađi brat ostao doma.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da su ti se pojavili bad sectori na disku. Hitno pomoću Hiren's Boot CD-a napravi backup na neki vanjski disk/računalo i proskeniraj disk.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Heh, ajd probaj ugasit mreznu u bios-u. Ja sad izlijecio jedan pc koji je dizao windowse jedno 33 min. ![]() Kihnula mrezna od groma i ostala u kratkom.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj ako mozes dici neki linux sa usb-a i testiraj disk, ili kao sto je kolega spomenuo hirens
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|