|
![]() |
#2 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj si nabavit knjigu demistificirani c++ za početak od našeg autora.. Imaš i na netu za skinut. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Flazx.com ! Nema cega nema ![]() http://www.amazon.com/dp/157231995X/...ackoverfl08-20 -> Klasik kaj se tice WinAPI programiranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
ovako, s obzirom da sam vec pao dosta puta kolegij programiranje (c++).. odlucio sam se ozbiljnije uhvatit toga i pocet ucit programiranje na nacin na koji se i treba ucit, znaci razumjevanje i logicko razmisljanje. e sad, radio sam u C.u tako da sam upoznao neke osnove koje su u principu isparile, ali ipak je nesto ostalo. nabavio sam 2 knjige, C++ analiza i primjena te Demistificirani C++. na par foruma se spominju te 2 knjige kao najbolje za pocetnike stim da c++ analiza i primjena je ustvari za prave pocetnike (vise je user friendly), tako da sam zaobisao demistificirani c++. trenutno se nalazim na petljama. sad dali preporucate da nastavim sa prvom knjigom pa predjem na drugu, i onda kasnije na nesto trece, jer sto vise upoznajem programirajne to mi se na neki nacin vise svidja iako mi se oduvijek doslovno gadilo.... svaki savjet je dobrodosao, hvala edit: ono sta mi je isto jedan od minusa demistificiranog, je manjak konkretnih zadataka, jer nakon svakog poglavlja pokusavam proc sto vise zadataka jer se tako najbolje uci. takodjer ako imate preporuke nekih knjiga na engleskom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Umalo Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Demistificirani c++ je dobar za c++ ali ne i za aplikacije u grafičkom okruženju. Ako već želiš raditi u c++ onda uzmi neki framework, npr. Qt... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prevara na Tržnici
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Umalo Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Znači, ti sa čistim c++om ne možeš ništa. Možeš jedino koristiti neke gotove funkcije koje je netko napisao (framework), a muka bi bila sam pisati svoje funkcije za elemente grafičkog sučelja (frame, button...). Al ako već hoćeš učiti C++ evo ti dobri video tutorijali: http://www.programmingvideos.info/cpp Zadnje izmijenjeno od: burki. 25.02.2011. u 12:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|