|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
UPOMOĆ - Corel Draw Suite X5
Pozdrav i pomoć tražim. Došao sam kod frenda(jučer) na njegov poziv, da ima problema sa instalacijom Corela X5. Dakle na mašini je friška legalna 7-ic, a i Corel je legalan Poslao je par mailova na njihov support, ali za sad bez korisnog riješenja i savjeta. Dakle, pokrenete instalaciju, ona protekne sasvim normalno, bez problema, sve do samog kraja. tek na kraju prijavi da je instalacija neuspješna - u početku je pri pokušaju pokretanja "bacao" sidebyside errore. - to sam zakrpao instalacijom distibucije Visual 2008 - nakon toga, pri pokušaju pokretanja aplikacije iz mape (program nije vidljiv na listi instaliranih programa) - javlja se greška The UI Language Registration List is Invalid HVALA !!! P.S. - Na mašini je instaliran Corel X3 - koji radi normalno - svi win update-i su instalirani - mašina je pentium 4 dual core, 1 Gb DDR2 (zadovoljava minimalne zahtjeve) - ja doma na svojoj mašini imam istu kombinaciju (win7 i CorelX5) i sve radi bez problema
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa kaj nitko nema ideju ????? LP
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem ti je sa X3 kod nadogradnje (zapisi u registru)... makni X3 i onda bi sve trebalo biti ok... ugl. na čisto mora biti instaliran X5 Pozz
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|