|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
HP 6715s - problem ?!?!
Ovako, zna se desiti da se laptop odjednom zamrzne i bude crn ekran i to nekad samo, znači ne često. jako me živcira jer kada baš radim nešto bitno od me zezne.... znači crn ekran, nemože se ništa snjim raditi, probao i spojiti lcd preko vga izlaza ništa...znači laptop zamrznu. Nakon reseta laptop radi uredno.... šta mi je raditi ??? Laptop redovno čistim, temperatura procesora neprelazi preko cca 50 stupnjeva tijekom surfanja, slušanja glazbe itd ali zna se diči do neki 65 stupnjeva pri zahtjevijim programima. Gore je Win7 Profession. Star je 2 god. Dal je moguče da naglo skoči temp procesora pa se zamrzne, da nije do paste možda??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko modula memorije imaš da probaš jedan po jedan vaditi? Nije zbog temperature jer se oni gase na cca 100°C...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
2 modula ( 2 x 1 GB ) ... već mi je neko rekao da probam memorije zamjenit... probat cu sad izvadit jednu pa radit sa 1GB pa vidit onda.... al ak ima neko još neke ideje ili ima ovakvih problema nek slobodno napiše mišljenje.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vjerovatno driveri od grafike, pokusaj s njima.Ako nuspijes s time, mogu ti ja posudit hdd sa svjezom instalacijom win 7 pa samo bootas i ako ne bude problema, bar mos bit siguran onda da je problem u softwareu sto lako rijesis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
reinstaliro sam drivere od graficke i od onda se nije ni jednom zablokao... sad cu pratit jedno vrijeme pa cemo vidit.... Hvala na prijedlozima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|