|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Računalo ne prepoznaje kameru
Radi se o kameri Toshiba Camileo X100, i prilikom spajanja na racunalo ne desava se nista, odnosno ne pojavljuje se ikona u my computer. Probao sam je spojiti na jos 2 racunala sa drugim kabelom koji provjereno radi, ali i dalje se nista ne desava. Kamera je stara 3 mjeseca i do neki dan je radila ok. U cemu bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Za početak provjeri kabel, pogotovo na spoju s kamerom. Meni se mobitel zna tako blesirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Do sada je radila kako treba? Imaš li kakve postavke u samoj kameri za spajanje preko USB-a? Da li barem napiše da si spojio "unknown device"?
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Do sad je radila (prepoznalo ju je kao i običan USB stick).. nema nikakvih postavki za usb, niti mi na kompu javlja unknown device.. Izgleda da je do kamere, jer ju ne prepoznaje ni na laptopu s originalnim Windowsima 7.. Izgleda da ću je odnjet natrag u HG spot na servis.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
A jesi probai na neki drugi sustav?Moja kamera nece da radi na win7 a na xp sve radi odlicno.
![]() |
#8 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Kod mene je na 7-ici tek proradila kad sam skinuo neke drivere za nju,a na xp ju je odmah ucitalo ko kamreu i nisam morao nista instalirat.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako nemaš neke službene drivere za nju, pokušaj instalirati neki driver pack za kamere. Ja sam imao slican problem kad sam se prebacio na windows 7 jer za moju uopce nije bilo drivera na sluzbenim stranicama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|