|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
VNC i zonealarm
pozdrav svima. probao sam se jucer spojiti na svoj komp sa laptopa preko neta i naletio na probleme ;-). ako u ZA stavim internet zone na "medium" mogu se spojiti normalno, ali ako je na high ne reagira. probao sam pod firewall/advanced/internet zone settings namjestit onu opciju "allow TCP incoming port" na 5900 i u tom slucaju mi komp jednostavno zablokira i moram restartat. sta treba podesit, a da internet zone moze ostat na high, ako to uopce moze. neznam sta tocno "kaci" high vise nego medium. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne znam jel šta pomažem ali kod mene VNC 4.1.3 uredno radi sa ZA postavljenim na High (internet zone security). Isprobano na 2 računala sa win xp Sp2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
jel ti radi unutar LAN-a ili i preko neta? jer meni unutar LAN-a radi sve bez greske, ali ovo sam se htio spajat preko neta sa drugog kompa i druge konekcije na svoj glavni komp doma. pretpostavljam da je stos u nekoj opciji, ali ne uspijevam naci. cudno mi je samo sto mi komp zablokira u onom slucaju kad dodam ono za port:5900. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
1. Crossoverom spojen laptop ---> stolno računalo = sve na high radi 2. U lanu laptop----> stolno računalo = sve na high radi 3. Stolno računalo spojeno na adsl na kojem ne znam da li ima ZAlarm ---> Laptop na netu preko t-com wlan usb sticka s high postavkama = radi E sad, možda stvarno ima začkoljica pa u 3 slučaju nema ZA pa zato radi t.j da ima ZA ne bi radilo. Valjda će se još netko javiti...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|