|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Obavijest: Firefox adressbar search otet od Microsoftovog Bing searcha
Citiram: "Prije, kadgod sam nešto utipkao u Firefox i onda utisnuo enter, tražilica koja se koristila je google. Ovih dana, kada utipkam nešto u firefox adressbar, i pritisnem enter, tražilica se promjeni u Microsoftov Bing. Ne sječam se da sam napravio tu promjenu, tražeći o čemu se radi, našao sam sljedeće rješenje: 1. utipkajte about:config u firefoxov adressbar 2. u filter box-u, upišite ključnu riječ keyword 3. Trebali biste pronaći nekoliko upisanih ključnih riječi. Pazite da keyword.enabled je postavljena na "true" 4. Potražite za keyword.url i kliknite na nju za modify. Kopirajte tu string vrijednost http://www.google.com/search?ie=UTF-...lient&gfns=1&q= and enter it in the box. i ukucjate ju u polje. Resetirajte Firefox. Izvor: Mozilla support |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
samo kliknes na onu strelicu prema dolje prije nego sto ces searchat nesto i na manage search providers ... dalje se znadjes, btw, ako si nasao rjesenje, zasto onda postas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
pa napisah da se bolje osječam, možda enkom pomogne, a možda i odmognem ![]() ![]() nađem i ja ponešto konkretnih korisnih stvari... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|