|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Asus K50C
Je li netko imao iskustva s ovim lapom? Stavio mu sedmicu i sve radi, osim wirelessa. Everest kaže da se radi o Atherosu 9285. Instalirao sam drivere s orginalnog Cd-a (došao uz lapt), skinuo sve drivere sa službene stranice Asusa (za taj lapt) i opet neće. Neće se spoji wireless. Pritiskao onu tipku (F2) za uključenje wirelessa i ništa. U network i sharing centru za wireles kaže da nije spojen. Popixxxt ću. Pokušao sam i preko on-line update drivers i qrac. Ne znam što bih više. Ima li koji savjet? Kako osposobiti tu glupavu vezu? Dolje u desnom kutu (gdje su one kojekakve oznake za update, zvuk, internet spoj, vrijeme i slično) stoji ona oznaka virelessa i preko nje crveni X. jebemu K50!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pritisnuo si Fn+F2? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
student
Datum registracije: Mar 2005
|
imam asus n60dp i ima još jedan prekidać za uključenje w-lana s strane laptopa
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Zato što to nacrtano na funkcijskim tipkama pokrećeš kobinacijom Fn tipke i odgovarajuće funkcijske tipke(F1-F12). Funkcijske tipke imaju svoju svrhu same po sebi u nekim programima, tako da se posebne mogućnosti, kao što je paljenje WLANa u tvom slučaju, obavlja kombiniranjem sa Fn tipkom, dok je npr. pojačavanje Fn+F12, smanjivanje Fn+F11, Mute Fn+F10... Dakle držeći tipku Fn, pritisneš odgovarajuću funkcijsku tipku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
K50C Touchpad
Danas mi dosao na reinstal jedan K50C, nist, nije htio bootat u win, tj crni ekran nakon posta, pa rekoh idem ja na to inst nove win.. Krenem stavljat xp, i kad zatrazi ono za jezik, touchpad neradi, tj, nemogu micat kursor s njim, nist, ustekam ja usb misa, mi radi normalno.. I instaliram ja win, sve sredim, i sjetim se da mi touchpad nije radio, mozd treba drivere, inst ih s njihove stranice, kad ono neradi... Bila u device menageru jedna nepoznata stavka, nije mi se dalo trazit, pa ponovo ja puknem Win7 sad, jelte, bit ce lakse s driverima(a i vrti ga solidno dobro), i opet tamo u instalaciji touchpad neradi, moram usb mis koristit.. Takodjer u win touchpad neradi, probao vise drivera, opet nista... Pa me zanima dal je to touchpad otisao ili ima neka kombinacija tipki koja ga "budi", il nest trece? FN+F9 nista neradi... I da, kak se na tom cudu ulazio u BIOS? Pokusavam sve tipke na bootu, nista... Vidim da je CPU OCan sa 1,2GHz na 1,5GHz, pa da nije zbog toga nesto poremeceno? Lap je onaj standardni K50C s Celeronom D 1,2 GHz(OC1,5?), 2GB rama, SIS Mirage 3 grafa, 15,6" LCD 1366*768 Svaka pomoc je dobro dosla... Hvala i Lijep pozdrav
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja bi ovdje pitao ako mogu... di se u hr mogu kupiti asus G60j serie laptopovi? Trazio sam svugdje i nisam bas nasao.. Ili ako ima neko za predlozit neki drugi model lapa a da nije 17" nego 15" i da ima Nvidiu gtx ili ati 58xx grafiku? I po mogucnosti i7 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
malo duže prošlo, probaj sa neki linux live cd-om pa možda ga on propozna, moguće je da se iščupala onj kabel/trakica od tachpada što ide u matičnu, možda ima neka tipka koja pali tachpad ili je baš riknio
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|