|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Crta preko LG LCD-a
Crtu na monitoru sam prvi put primjetio par dana nakon sto sam kupio novi komp. Da li je to moguce da je i ona bila prije, samo sam je sad primjetio zbog jacine kompa ? Ili je to čista slučajnost .... Kada iskopcam VGA kabel, crta je i dalje prisutna. Uvijek je na tom mjestu kao sto je prikazano na slici. Vidim je samo na tamnim podlogama.. ( u igri - tamne scene, pa kad gledam film .. itd. ) Dok surfam, ne mogu je primjetiti. Crta je nekad prisutna, nekad nije. Nosio sam monitor na servis, medutim, tamo su utvrdili da je sa njim sve ok. Lik je pred menom pustio test, i sve je bilo ok. Prema mojem opisu problema, on kaze da vjerovatno odlazi panel. Monitor nije CRT. Slika je tako ispala zbog kuta kamere. Bitno je da vi vidite tu crtu kako izgleda posto je ne mogu nikako drugacije uhvatiti osim fotoaparatom. Sad ja pitam vas sta vi mislite ![]() Inace, konig. je ova >AMD Phenom II x2 (3,2 ghz) 555 black edition AM3 > ASRock M3A770DE > Sli. power 2x2 GB ddr 3 , 1333 mhz > Power supply LC power 650w > ATI HD 5850 grafika >UPS Blazer Vista 600 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
bok kažeš nekad crte ima nekad ne???? a dal ta crta bude recimo kad ugasiš pa ponovo upališ monitor? Zapravo je bolje reči traka! ugl ta traka. dal se pojavi i na drugoj konfiguraciji? odnosno dal se pojavi i kad promjeniš utor na grafičkoj? i dali baš ovisi samo o monitoru Meni izgleda da je problem u hardweru samod lcd drivera ( nije bitno čega ) Ili je pak softwerska greška. probaj napraviit update drivera od monitora. ako je do njega.. e da. dok crta bude. upali menu od ekrana. i gledaj dal obuhvača i njega. time znaš otprilike di bi bio kvar ako je tvrdog tipa. Onda mogučnost je update Firmware-a monitora ali PAZI da time ne kršiš garaniju Jedino kaj ti se isplati je biti uporan i tupiti po svojoemu.. i stalno slati na reklamaciju! neispravan monitor ti moraju uvažiti i dati ti novi i još k tome poništiti ( restartirati ) garanciu na novo! || popraviti postojeći monitor s greškokm! LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|