|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
driver 3
zasto mi tako slabo vrti drivera, kad igram na visoj rezoluciji lakshe vrti nego na nizoj i sa manje detalja. sto je cudno. imam radeon 9550, 640mb ram, amd 1700, nije vrag da mi je preslaba konfiguracija, a grafika u igrici ionako nije ni za dovoljan?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Igra je losa,neoptimizirana.... Hrpa efekata, a lik sastavljen od 10 poligona ![]() Ma di si naso driv3ra instalirati, bila je hrpa postova upozorenja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Rijec je o katostrofalno lose izvedenoj konverziji. Nadam se da ce konverzija novog GTA:San Andreasa biti daleko ispoliranija i kvalitetnija. Ocajni Draw distance, particles efecti i broj poligona su prve stvari koje doslovno bodu u oci. Kontrole!O njima necemo. Posljednje konverzije konzolaskih hitova pokazuje koliko je PC danas odmaknuo(pogledajte Brothers in Arm taj dragulj, tu relikviju osobama osjetljivijeg oka ![]() Ja sam osobno bio razocaran nekim aspektima novog SW:KOTOR2-a (kojeg sam jucer zavrsio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da su ga dosta usavrsili u odnosu na PS2 verziju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ipak ce teksture biti kvalitetnije, bolja kvaliteta zvuka, vise poligona, detaljnije..... ![]() Za PS2 su prodali vise od 12 milijuna primjeraka GTA San Andreas, znaci bez piratski i inih verzija ![]() Koliko ce tek za PC broj dostici... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
i ja sam probao drivera, sve je to šrot, koji im je kurac bio da ga opće izdaju takvog, ajde za one piratese sam se naviknuo kak tak. Ali mislim da nam svima štete proklete konzole. Od dolaska onog plej stejšna jedan govorim i mislim kako sve konzole treba zapalit i strgat, mrzim ih,zubima ih bi sve potrgo. KOTOR2 dođe prvo njima, jebemu Lucas arts je prije radio za komp a onda dođe SONY i sad je čak dobio veći prioritet nego kompovi, ak se dobro sjećam i HALO je isto mal zasran. GTA je bio naslov sa PC-a i sad je SAN ANDREAS prvi na konzolama, dok ćemo mi još dobit neku izjebanu konverziju. drivera su sjebali, prokleti sony, em me jebu sa konzolama, em im zadnje televizije nevaljaju, linije od sonyija su takva govna da je šteta srat po njima, ali oni zgrću lovu, pa jebemu, trebali bi propast. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
dobro pljuvachi...dosta hrachkanja. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|