|
![]() |
#1 |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Primanje novaca sa interneta
Imam u planu ostvariti jedan projekt u kojem bi nesto prodavao korisnicima iz citavog svijeta. Postoji li koji servis poput 2checkout, ali da uzima manje provizije naime 2checkout uzima 5.5%. Koliko sam shvatio na njega mogu primati uplate sa paypala i sa raznih drugih servisa koji su navedeni? Dali je potrebno imati otvorenu firmu za to, jer kako pravdam novac? Znam da je potrebno imati ziro racun i da je on oporeziv, ali dali ce me itko pitati od kuda mi dolazi novac i mozda posumnjati u to jer ne izdajem racun? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Itko? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Otvoriš firmu i devizni račun za nju na banci. S njime možeš poslovati tj. primati i plaćati. Jedino što svaka uplata na taj račun mora biti povezana s fakturom koju ćeš izdati kupcu robe. Posavjetuj se s nekim knjigovođom/knjig. servisom i bankom.
![]() |
#4 |
|
Problem je taj sto bi to prodavao kupcima van drzave, neznam koji primjer bi bio dobar za prikazati. Ali uzmimo covjeka koji je prodavao pixsele na stranici, po kojem principu je radio? http://www.milliondollarhomepage.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pop principu paypal i amen. mi nemozemo primati novac preko paypala eventualno bi mogao primati lovu preko money bookersa sa time da ako mislis velike kolicine prodavat trebat ces imati firmu jer kad tad ce te netko "skuziti" ako ces slati postom jel.
![]() |
#6 |
|
A ako otvorim preko http://www.2checkout.com/community/ Kod njih sa tekucim racunom otvorim racun, i mogu primat uplate preko paypala i ostalog. A koliko znam tekuci racun je oporeziv, pa mozda nebi bilo problema? Otvaranje firme mi je prerizican posao, pa bi to izbjegao ako je ikako moguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nisam radio sa njima tako da ti nebi znao reci nis o njima.
![]() |
#9 |
|
Mozes preko gore navedenog servisa, to nije paypal. Znaci oni za tebe primaju novce sa paypala i ostalih servisa i ti dobivas te novce na racun uz proviziju od 5.5% p.s. Mozda mene netko nije skuzio, nebi ja prodavao nesto stvarno tj fizicko. Nego recimo kad bi prodavao "maglu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
https://www.alertpay.com/ business account oni salju doma čekove i mozda ima prijenos na racun nisam siguran. ja koristim ovo slanje doma cekova i funkcionira. do sad primio vec 3 ceka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|