|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Problem sa IP1500
Ukratko, printer je radio ko podmazan već par godina sa Microjet zamjenskim tintama...i onda sam stavio Orink i tu sve ide nizbrdo. Boja je užasno čudna (zelena umjesto žute, crna se ne ispisuje) Probao sam izvadit glavu i očistiti ju (oprao pod mlazom vruće vode, osušio i sad je boja ok al crna i dalje nit bu nit be. Probao sam softwersko čišćenje (noozle cleaning) - i dalje isto...ima li tko kakav savjet kako da ovo popravim/nabavim drugu glavu ili može printer u vječna lovišta? P.S.-printer je od go...ovaj bolje polovice pa je ovo izuzetno hitno ![]()
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
http://adriatix.hr/A_PROIZVODI/A_pro...%2B%20CISS.htm Inače galava ti može biti zaštopana ili daje predorio samo taj segmenat grijača Kako0 god okreneš servis te dođe cca 150 kn i imaš stari printer. A ovdje možeš po potrebi sam mijenjati glave. Nažalost to te opet dođe cca 150 kn ali nemaš problema sa zamjenskim kazetama. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|