|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Teorije zavjere ili samo nasa bolesna masta i fikcija ?!
Gledajuci razno-razne dokumentarce covjek se zapita: "Pa jel to stvarno moguce ?" Da li Zemlja postaje jedan veliki laboratorij gdje smo svi mi samo pokusni kunici ? Evo ja cu otvoriti temu s jednim, direktno vezanim i za nase podneblje Chemtrails Misljenja, komentari ?
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja osobno mislim da stalno imaju neki tajni projekti u svrhu naoružanja i istaživanja nepozantog (Rusi vs Ameri vs Kina). Od ostalih zavjera, mislim da nema ništa. I da sigurno ima masu sranja koja su sada po atmosferi i sli. za koja neznamo, a tako će i ostati ![]() E da ne virujen u NLO/izvanzemaljce, za mene ne postoje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Uvjeren si da smo mi ljudi jedini inteligentni oblik života u galaksiji i svemiru općenito? ![]() Ziher ne postoje u obliku (velike izbuljene oči i mali zeleni organizmi) prikazanom diljem američkih TV serija i filmova, ali da smo potpuno sami u svemiru - e to je meni Sci-Fi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Nema konkretnih dokaza za ili protiv. A što se tiče teorija zavjere i sličnih gluparija... Teško se pomirit sa stvarnim životom, ali neki ljudi pretjeruju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vezano uz kemijske tragove.Prije nekog vremena zvjezdarnice Europe su se žalile na tragove koje su ostavljani na nebu od strane aviona i koji su proizveli naoblaku (makar oblaka niti uvjeta za naoblaku nije bilo)pa se njihova istraživanja i promatranja nisu mogla obaviti.Nakon te žalbe ti tragovi su gotovo pa u potpunosti reducirani.A objašenjenje je bilo i to od NATO-a da su njihovi avioni upotrebljavali neko testno gorivo.Što (koliko mi je poznato) znastvenici nisu popušili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kazes za tebe ne postoje.. Istina, svak ima pravo na svoje misljenje ali ne treba tek tako generalizirati nesto sto je dan-danas jedna velika enigma (bar za "obicnog" covika jest..). Treba sagledati sve cinjenice i na osnovu cistog razuma/logike zakljuciti jednu stvar, a to je da samo u nasoj galaksiji postoje milijuni solarnih sustava u kojima ima jos milijun puta toliko planeta itd. Da ne pricam kako je nas Milky Way jedna od "manjih galaksijica" u vidljivom svemiru, te da je zapravo samo jedna "cestica" izmedju milijardu milijuna ostalih galaksija... Pogledaj samo ovaj video pa zakljuci koliko smo nasa planeta i mi kao ljudi zapravo maleni u ovom svemiru... (obavezno upali 1080p ako budes gleda ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
***** Uostalom, uzmite u obzir da usprkos tehnologiji, mi smo generecija koja je/će najviše mozga popušiti.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 05.06.2010. u 10:00. Razlog: no point there |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ali ovo za kemijske tragove, neznam, nisam nikada to pratio pa nemogu sa sigurnošću tvrditi, ali svašta je moguće kada je lova u igri. Amerika je prva testirala A-bombu, ko fol iz istraživačkih razloga, tko garantira da i ovo nije jako razvodnjeni oblik nekakvog kemijskog otrova, samo u toliko malo koncentraciji da izaziva tek prolazne smetnje. Tko može garantirati da nemaju načina za nam zamrače nebo, i na taj način unište svu vegetaciju i poljoprivredu, samo zbog toga da nas natjeraju da kupujemo njihovo? Gledali ste zeitgeist predpostavljam? Meni dobar dio onoga iz filma zvuči sasvim razumno i uvjerljivo. Edit: Uff vidim da ovdje kenjam protiv amerike žešće, premda uopće nemoraju biti oni ti koji će započet sranje (iako do sada uvijek jesu) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
-------
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.06.2010. u 01:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
@ D-I-A-B-L-O Pridruzujem se kakanju po americi, nagoroj drzavi na svijetu, krivoj za ovu glupu krizu (nastampali ogromne kolicine novce, srusli tecaj dolara i krah), i za sve nemire i ratove na svjetu zbog nafte koji nikad nece nestati (nafta=govna, a ljudi iz godine u godine sve vise seru, pogotovo amerikanci) ![]() Tko zna sta oni sve jos skrivaju od nas... Ne bih se cudio da postoji nesto slicno tvrti umbrella iz RE-a... Bit ce svega ![]() I vanzemaljci postoje, sigurno i u obliku slicnom nama ili u obliku Avatara ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
Ne treba ti Umbrella, pa imamo Google - Skynet 21.stoljeća. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja mislim da mi nismo spremni za neke stvari. Ni psihicki ni nikako. Bolje nam je da zivimo u neznanju, ko zna kakv bi svijet bio da znamo sve skrivene stvari. Samim time sto je logicno da mi ne mozemo biti jedina inteligentna bica u nasoj galaksiji a kamoli u svemiru, trebamo se pokrit usima i zivit zivot najnormalnije sto mozemo i ne uplitati u stvari koje ne mozemo razumijeti jer ljudski rod je puno puta dokazao da se ne zna nositi sa stvarima koje ne razumije. Govorim o 95% covjecanstva. Kazu kinezi, pazi sto zelis,mozda ti se i ostvari. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Teorije zavjere su, usudio bih se reći, u 99% slučajeva plod nečije dosade ili psihijatrijske dijagnoze a razvoj interneta je tome uvelike pridonio. Kad se sjetim samo svih onih gluposti sa twinsima i zbrajanja random brojeva vezanih uz slučaj da bi se dobilo još random brojeva vezanih uz slučaj... Što se mogućih pravih "zavjera" tiče, one se u stvari svode na razna prešućivanja informacija svojim korisnicima od strane velikih kompanija i eventualno visoke vojne krugove određenih većih zemalja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Jao svemiru ako smo mi, stanovnici ove male čudne plave kugle jedini inteligentni život u njemu... Negdje nekoga ima osim nas, samo je prepametan da to nama ovako destruktivnima da do znanja. Erich von Däniken mi je uvijek bio i ostao jedan od najdražih pisaca onoga što mnogi drže znanstvenom fantastikom. Čak ponekad pročitam i Nexus, a u njemu s često piše o chemtrails-ima. Ako mene pitate, ništa dobroga nam ne rade. Nije baš da ću zato kupiti Stinger i rušiti svaku letjelicu koja za sobom ostavlja malo čudniji trag, ali opet...
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=6M6vP8-SbU0 Nevjerujem u elijene ![]() @BG4 - vidim da se oslanjaš na školu, samo tako dalje ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 05.06.2010. u 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
-------
|
Citiraj:
![]() Zemlja kao planet postoji malo više od četiri i pol milijarde godina, pa nije (bar meni) tolko nevjerojatno da se iz "pepela i kamenja" stvori sav živi (uključujući i nas komplicirane) svijet koji danas poznajemo. Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.06.2010. u 01:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Što se tiče ostalih vrsta života, ne konzumiram ST/SW ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Tehnologija sama po sebi nije cilj niti je destruktivna, destruktivni su ljudi. U nama se krije najveće zlo. Zamislite da nestane represivnog aparata, ili "moralnih zakona" koji su plod razuma, što bi onda bilo mjerilo za pravdu ? Najlaške je početi od amerike(etc..), i demonizirati nešto što je puka simbolika, da bi nešto bilo dobro treba početi od sebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
-------
|
Ko da Star Wars i Star Trek imaju kaj s tim. To je to. Presudili budemo samo sebi, a svi se budu (kak to i obično biva) čudili kak smo do toga došli. Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.06.2010. u 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Mozda ovaj klip pokazuje nesto vezano za ove chemtrails ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N6QMxgWCtls A mozda i ovo znaci nesto ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_KoR2t-iM9k Ma sve je to stvar diskusije. Toliko laznih i namjestenih snimaka i slika,ljudi povjeruju 2 puta i kad treci put vise da je namjesteno, vise ne vjeruju nikome. Isto kao i lascu,nakon brdo lazi,i kad kaze istinu nitko mu vise ne vjeruje ![]() I jos nesto,treba svaku "cinjenicu" koju znanstvenci svaki dan objavljuju kao otkrice, uzeti s rezervom, jer ti isti znanstvenici svaki drugi dan pobijaju sami sebe s novim otkricima. Tim otkricima nikad kraja,pa bolje ne tvrditi nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojatnost da je Zemlja jedini planet sa inteligentnim bičima je skoro pa jednaka nuli. Od stotina milijuna milijardi bilijuna itd.. planeta u svemiru i da se samo na Zemlji razvio inteligentni život je jako malo vjerojatno. Znate kako kažu, pištolj neubija, čovijek ubija.
![]() |
#23 |
-------
|
Moja izjava o starosti Zemlje nije neka moja uvrnuta "brija" ili sprdanje, a i uživo bi ti pričal isto kaj pričam sad, tj. kaj sam pričal dosad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Većina naše znanosti temelji se na pretpostavkama koje su postali zakoni, a to je sve skupa već staro 50-100 godina, toliko smo napredni a u autima klip u motoru ide gore dole već 100tinjak godina, struja se na isti način proizvodi i distributira isto stotinjak godina, imamo TEORIJU evolucije koje se koristi kao zakon za sve u biologiji, a tu TEORIJU je napisal deda prije skoro 100 godina. Nisam ni sam znbao da se slike sa Hubblea FARBAJU, da su u biti crno bijele, sve što mi laici znamo o svemiru je ono što nam NASA prezentira, e sad koliko je realno da ne prikazuju baš sve što su vidjeli. Da postoje stvari koje su u znanosti neobjašnjive-to je točno. Tvrditi da samo na Zemlji postoji život je jako ograničena izjava, da ne velim blesava. Veličinu svemira si ne možemo ni pojmiti. Dal posotje zavjere, pa vjerojatno da. Pogledajmo povijest, oduvijek je određena skupina ljudi ili čak pojedinci pokušali osvojiti, kontrolirati zemlju ljude. Prije stotinjak godina su to radili na nama primitivni način-oružjem silom. Dal se to danas radi chemtrailsima, virusima, kontrolom informacija-moguće. Pogledaj samo tv-konstantno nas plaše bolestima, pričaju da smo ružni i da moramo čim više koristiti razne lijekove, kreme, cjepiva itd-dal je to sve za našu dobrobit ili smo samo pokusni kunići. Opet teško je danas pojmiti istinu kad je moguće sve živo krivotvoriti, video, slike, dokumente itd. Istina se svodi na samu percepciju pojedinca, što će on sebi filtrirati od silnih informacija Mislim da je dovoljno malo samo pogledati povijet unazad da bi se vidjelo što su sve određene strukture sposobne ili ne. Spominju se i neke nadolazeće katastrofe itd-zašto bi to bilo čudno, bilo je toga već. Jedino što je stvarno zanimljivo je da se sve događa u nekim ciklusima, kružnicama. Koga zanima nek potraži malo npr Terra papers ili slično-dal je to stvarno nečija priča ili dobar SF roman? Ovo je predobar video o Mayanskom kalendaru i toliko spominjanoj 2012-traje 3 sata ali predobro http://rapidshare.com/files/26701510...orth.part1.rar http://rapidshare.com/files/26703133...orth.part2.rar http://rapidshare.com/files/26704862...orth.part3.rar http://rapidshare.com/files/26707039...orth.part4.rar http://rapidshare.com/files/26708571...orth.part5.rar http://rapidshare.com/files/26730073...orth.part6.rar http://rapidshare.com/files/26727648...orth.part7.rar |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium moderator
|
Mene prvenstveno zanima kako su prikupili podatke iz tih "chemtrailsa". Ako, kao što kažu, ti avioni izbacuju aerosole na visini oko 6 kilometara, bilo kakva analiza uzoraka prikupljenih na tlu je besmislena jer se analit rasprši i vi zapravo analizirate uzorak atmosfere koji nema veze s onim na 6 kilometara. U skladu s analitičkom praksom, uzorci bi se na zadanom lokalitetu trebali skupljati u duljem intervalu (oko 12 sati) u redovnim razmacima, na toj visini vjerojatno pomoću nečeg sličnom meteorološkom balonu. Osim toga, od kud oni znaju kako se radi o 6 kilometara visine, što imaju radare? Također, što se tiče formacije tih "chemtrailsa", X i A uzorci su najnormalnija "zračna križanja" zračnih koridora. I u vezi tog uglednog znanstvenika, zanimljivo je kako se Clifford E. Carnicom praktički samo spominje u vezi tih chemtrailsa, ničeg drugog. Neka mi netko pokaže relevantan znanstveni rad tog čovjeka, koji bi dokazao njegov ugled.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Znam da je svemir velik, i to jako, ali ako su pametnije rasa onda su i dokučili kako prvaliti velike udaljenosti, i c i nije problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice dokazivanja,sva velika otkrica su proizasla na bazi pretpostavki ili lude maste nekog tamo ludog covjeka. I ovo na cemu pises po forumu je netko jednom otkrio ili u snu ili je masta o necem takvom. Pa tako i kola koja ne vuce konj nego neka tamo masina itd itd. Covjek treba u zivotu malo razmisljati i logicno, ne samo traziti nekakave dokaze za bilo sta. A s druge strane, to dokazivanje je doguralo nasu rasu tu gdje smo sad. Bilo to lose ili dobro,to bi svaki covjek trebao shvatiti onako kako zeli i zna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
Citiraj:
Po meni mislim da nema drugih oblika života, a ne virujen da je i bilo. Možda jednog dana saznamo, ko zna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |