|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
(riješeno) TV kartica Gigabyte U8000 ne radi na Windows 7 x64
Dobar dan, ne mogu uspješno instalirati u8000 tv karticu na Win 7 64 bit. Javlja mi "can't verify publisher" i driver nije "digitally signed". Pokušavao sam na razne načine, među ostalim i compatibility mode sam koristio... da li se netko susreo s ovim problemom i kako ga je riješio? Na stranici od gigabytea piše da imaju driver za Win 7 64 bit...al očito ne šljaka Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako se ne varam bez obzira sto ti to javlja svejedno mozes instalirati drivere i oni ce raditi. Inace, to se moze iskljuciti, googlaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
instalira se drivere ali isti ne rade... powercinema mi ne pronalazi programe...isto kao ni media centar... guglam zadnja dva dana... i osim toga da se i drugi j... s tim nisam našao konkretno riješenje... pokušavao sam i u test modu neke kerefeke izvoditi nije mi ništa uspjelo... bilo bi mi korisno ako netko tko ima u8000 na win 64 da me uputi kako rješiti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam instalirao drivere sa sluzbene stranice, upalio progdvb i normalno sve radilo. I to u dva navrata radilo s dvije U8000 i to na visti x64 i na Win7 x64. Nije ni do kartice ni do windowsi. Probaj s ProgDVB-om ili DVBDream-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
u pravu si radi s ProgDVB-om... hvala ![]() al glupo je da im driveri nisu digitally signed... Zadnje izmijenjeno od: MixLix. 08.05.2010. u 18:08. Razlog: savjet je pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
kako se EPG postavi na ProgDVB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne bi trebalo nist posebno podesavat. Gore na ikoni ga upalis i ako salju signal, dobijes popis. Danas zacudo ni meni ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ok, hvala. pošto je problem riješen... može lock teme |
![]() |
![]() |
|
|