Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.05.2010., 09:38   #1
m3nac3
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Nvidia GeForce GT320M

Ovako... prije kojih 2-3 tjedna mi riknuo laptop a kako mi je prijeko potreban, odmah sam krenuo u potragu za drugim... brzopleto sam se zaletio na jednu asusovu konfu (Pentium T4400, 4Gb DDR3, 320Gb HDD i grafa nVidia GT320M CUDA 1Gb)... sve super sve pet... zbilja stroj radi ko STROJ... al sad nastupio problem kod nekih igara i aplikacija (pa čak i kod Ubuntua :S )... naime baci mi upozorenje da moja grafa nije podržana... malo sam pronjuškao po nVidiinim stranicama i fakat te grafe opće nema nigdje, nema drivera ni nikakve vijesti kad će izaći... neka fantomska grafa...
zanima me dal netko zna nesto o tome, postoje li koji driveri da iskoriste mogućnosti te grafe... ??? zna li netko dal je nVidia što objavila kad će izaći ???
hvala...
m3nac3 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2010., 10:30   #2
fran123456
Premija

fran123456's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
http://www.station-drivers.com/

http://www.hp.com/#Support

Tu ih ima. Drago mi je što sam pomogao.
Oglas

Oglas
Staro 08.05.2010., 10:33   #3
Alister
Premium
Moj komp

Alister's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Možeš jednostavno otići na stranice Nvidia-e i tamo imaš pod download drivera da ti oni predlože koji driver ide na tvoj komp. instaliraš neku njihovu aplikacijicu
Alister je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2010., 12:43   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
nvidia, kao i ATI, ima jedinstven driver za sve grafe. Zanimljivo je da se ta grafa ne spominje među ostalima.
http://www.nvidia.co.uk/object/noteb...6_whql_uk.html
Staro 08.05.2010., 21:24   #5
m3nac3
Registered User

sve ovo ne rjesava moje probleme... hvala vam svima... usput sam pročitao negdi da bi trebali izaći driveri u toku ovog mjeseca... nadam se da hoće, jer zbilja glupo da mi potencijal grafe nije ispunjen... :S
Staro 09.05.2010., 12:50   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Jesi probao skinuti driver s linka i instalirati ga?
Staro 09.05.2010., 13:47   #7
m3nac3
Registered User

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Jesi probao skinuti driver s linka i instalirati ga?
instalirao i nista se ne mijenja... gle meni u biti sve radi ok u samom OS-u (win7) i aero i sve to šljaka i nemam primjedbi, al u igrama i nekim aplikacijama (radim puno ilustrator i photoshop) jednostavno vidim da lagga i ne koristi se u potpunosti grafa... a na sluzbenim stranicama nema nista o grafi i driverima...
neka fantomska... :P eto, strpit ću se još malo, izaći će valjda uskoro... nebi se nVidia brukala valjda tako... 10x na trudu...
Staro 09.05.2010., 14:32   #8
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Problem je u tome što je dotična grafa već mjesecima na tržištu, a da nitko nema pravi driver za nju. Moj ti je savjet da pokušaš naći tu grafu u nekom lapu nekog drugog proizvođača (npr. Toshiba, HP,..) i onda ga instalirati jer je to u osnovi isti driver.
W7 32bit
HP
Acer
Staro 11.05.2010., 08:51   #9
vora04
Registered User

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Problem je u tome što je dotična grafa već mjesecima na tržištu, a da nitko nema pravi driver za nju. Moj ti je savjet da pokušaš naći tu grafu u nekom lapu nekog drugog proizvođača (npr. Toshiba, HP,..) i onda ga instalirati jer je to u osnovi isti driver.
W7 32bit
HP
Acer

Driver sa Asusove stranice na x86 os-u radi bez greške, no problem je u x64...isprobano s jedno 10-ak verzija drivera, ali ni jednog ne želi primjeniti.
Stvarno je nevjerojatno da nVidia još nema driver na svojim stranicama, budući da je navedena VGA na tržištu već skoro godinu dana...
vora04 je offline   Reply With Quote
Staro 11.07.2010., 15:05   #10
XXXLL
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
Je li mi bolje uzeti ASUS laptop sa GT320M ili GT310M? Igrice se baš neće igrati, uglavnom surf i mala crtiće. Cijena je 350 kn razlike. Da li ova 310 troši manje struje, to bi bilo poželjno.
XXXLL je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.07.2010., 15:37   #11
SaleFFS
Varilnik
Moj komp

SaleFFS's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Po nvidijinim informacijama gt320 trosi max 43w a 310 30,5w
SaleFFS je online   Reply With Quote