|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Frontier Innovator
zanima me šta mislite o ovom kućištu?,to je serversko kućište ali meni bi služilo kao obično,imaju dva modela-nabavio bih ovaj 23A-A s kakvim problemima bi se susreo i da li je moguća ugradnja svih modernih komponenti kao velikih hladnjaka,grafičkih.... ovdje ističu da je kućište robusno i čvrsto,nema jedino cable management ali ja i tako ne korisitim više od jednog diska i jedne optike ako je još netko našao slike ili informacije neka stavi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
prvo potraži koliko je teško,ako nije iznad 10kg,teško da je kvalitetno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Obzirom da je u pitanju full tower format, ne vidim razloga zašto normalne komponenet ne bi stale u njega. Jest da ćeš imati slobodnog prostora k'o u priči zbog malog broja komponenti i zato ne vidim potrebe za njime jer možeš slobodno uzeti neki midi tower. Za tu lovu (686kn u M-Computersu) je CM690 bolji izbor.
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
pa to mi je i bitno da imam puno mjesta za matičnu i grafu,ali mi je bitno da mogu stavit i velik hladnjak(procesor)...mjesta za ventilatore bi sam još napravio super je i ovo šta ima mjesta za dva napajanja,imam corsair tx 650W,mislim da bih iako nema rupa mogao napravit dobru organizaciju kablova stvarno ima malo informacija o kućištu,probat ću poslat mail frontieru za težinu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Koje komponente imaš da ti je potrebno toliko mjesta? Ima mjesta za 2 napajanja. I šta ćeš sa 2 mjesta kad imaš napajanje koje može izdržati bilo kakvu konfu jer je jako za vola ubit? Inače, kod CM690 napajanje ide na dno kućišta. Što se tiče kvalitete izrade, čisto sumnjam da se Frontier može mjeriti s nekim od standardno kvalitetnih proizvođača kućišta tipa CM, Antec, Chieftec,...
![]() |
#6 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
definitivno ne može.. imam operu i shinobija, još je opera čvršća od shinobija ... shinobi= solidno kućište, tiho, ali, lim bi mogao biti deblji, vodilice se lako saviju, nije toolless, organizacija nikakva, pristup ugrađenom prednjem ventu 0 bodova, nema filtera prašine... itd.. ipak su to jeftina kućišta, solidnog designa pa se negdje mora uštedjeti...
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Di imaju to kuciste i koliko novaca ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
ventilatore i rupe za njih ću sam napravit da barem postoji kakav review.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
I u Vidiju su rekli da je Raptoxx full dobro napajanje i dali mu neku nagradu, a ono koma od napajanja. Ponavljam, teško da će Frontier biti jednako kvalitetan, za istu cijenu, u odnosu na CM, Antec,... CM690 se nabavi za <600kn, a Innovator dođe >600kn. Ne znam šta se tu ima jako razmišljati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
kvalitetu nitko nezna dok ga ne vidi i isproba uživo ajde mi recite koliko je debeo lim na cm 690 odnosno na cm 690 II da znam uspoređivat sa innovatorom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Jedno pitanje. Dal ti trebaju dva power supplya, te shodno tome toliko 5.25 mjesta? Imam feeling iz ovog teksta da ih nikad nebuš ispunil kako god okreneš! |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
ali većini isto to netreba pa kupuju obsidian ili cosmos ovaj inovator mi nije preskup a kućište je full tower tako da neće bit gužvanja,a kako je veliko dalo bi se dosta toga modat ali sve ovisi kakav je lim mislim da ću ga kupit,ako ništa bit će sigurno bolje od CM elite 332 Zadnje izmijenjeno od: m4x. 07.05.2010. u 21:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja svako Frontier kućište koje sam vidio je bilo napravljeno od komada pleha, jedino što ga je držalo na mjestu je plastika. Za ovaj case ne znam, ali nit mi zgleda dobro, nit je nešto previše praktičan. Rađe odi u smjeru CM690 ili ako te pali puno 5.25 slotova, imaš Rebela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
a šta kažete na antec 600 i zalman Z7 plus ? ali opet ni jedan ni drugi nemaju nikakvu organizaciju kablova od napajanje Zadnje izmijenjeno od: m4x. 07.05.2010. u 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Master of the VCR
|
vidio sam ovo uživo : http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.690.013 i iako nije +10kg kategorija ![]() http://www.hardwaresecrets.com/article/855/1 http://www.ocia.net/reviews/nzxtgamma/page1.shtml
![]() |
#17 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ovo nzxt je predobro kuciste sa predobrom cijenom, predobrom ventilacijom, mnogo mjesta za sakrivanje i ucvrscivanje kablova, 5+2mjesta za diskove, cak i vodeno moze ici, rupa za pristup ploci kod mjenjanja hladnjaka........... jedino sto mi je osobno malo odbojna prednja maska, ali kad vidim ispod 400 kuna cijenu (i kad se sjetim da sam par desetaka kuna manje platio ovog rebela9), definitivno jedno od 5 best bux kucista danas po meni.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
Citiraj:
šta ovo znači: Could have come with thumbscrews for fastening daughter boards.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cek'. frontiera bi uzeo, a za ovo nzxt ti je komentar "premalo i prelagano"? midi kuciste kao kuciste, pogledaj npr klik. za tezinu necu komentirati, imao sam frontiera par komada, slicni su (po tezini) svim kucistima ispod 300 kuna - lagano i tanak lim. toliko tanak da sam ga sa malim skaricama za zicu rezao..... inace mislim da je neki polovni chieftec za tebe. prazno je tesko pun k, ima mjesta za zgurati svasta i jos...........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nedavno sam ga komentirao. Cak i nakon sto si opisom komponenti potvrdio da ti je kuciste 2x predimenzionirano za potrebe... Jednostavno je prekrasno za vidjeti! Klasicna elegancija vrata i aluzija na dizajn koji uopce nije platformski zarobljen. Moze biti PC, ali moze biti i deset drugih stvari. Jednostavno volim takvu vrstu dizajna. Ipak im je to najambicioznije kuciste u ponudi i ne vjerujem da ces ga proklinjati nakon kupnje. Mozda nikad nece biti u Antec klasi izrade, ali i dalje ce biti dobro. Citiraj:
Uopce ne sumnjam da je to kuciste mozda pun pogodak i da nam to potvrdjuje iskusni moreplovac. Samo ja bih radije uzeo stepenicu nize izrade i imao kuciste koje me veseli gledati svaki dan. Ovo kuciste izgleda kao prastara arkadna masina s kraja 70-ih, na kojoj su C.C. Capwell, Vojo Siljak i Dusko Lokin proveli tjedne savladavajuci prvu inacicu Space Invadersa. C.C. je volio drzati kriglu pive, pa se od vlage maska jos dodantno podigla ![]() Bez uvrede sadasnjim ili potencijalnim vlasnicima, ali kad bih ga morao gledati i znati da mi unutra stoje komponente i da to predstavlja moju masinu... deprimirajuca pomisao ![]() PC dizajn u najgorem mogucem bezlicnom izdanju. U klasi DTK nagrade za dizajn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
|
Citiraj:
Zašto se više ne proizvode nova Chieftec kućišta koja su prije bila popularna kod nas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
[QUOTE=Visage;1639545]Nedavno sam ga komentirao. Cak i nakon sto si opisom komponenti potvrdio da ti je kuciste 2x predimenzionirano za potrebe... Jednostavno je prekrasno za vidjeti! Klasicna elegancija vrata i aluzija na dizajn koji uopce nije platformski zarobljen. Moze biti PC, ali moze biti i deset drugih stvari. Jednostavno volim takvu vrstu dizajna. Ipak im je to najambicioznije kuciste u ponudi i ne vjerujem da ces ga proklinjati nakon kupnje. Mozda nikad nece biti u Antec klasi izrade, ali i dalje ce biti dobro. A koliko je teško? znači da lim nije kako ovdje neki tvrde da ga škarama režeš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Frontier Innovator Super Server Case Skare su vrlo sirok pojam ![]() Uglavnom, ne pretjeruj brigom. Prekrasno kuciste i pravi endem dizajna u moru klonovskih kucista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Master of the VCR
|
![]() |
#26 |
Banned
|
vidi ovog Chiefteca,najbolje šta se može nać u rh dobra hrpa željeza ali opet jako bitni nedostaci.....nema napajanje na dnu kućišta i nema otvor za cpu hladnjak kad će Chieftec počet proizvodit nova kućišta?,ova postojeća su im skroz zastarjela |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|