|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
stealth chat / IM program
dečki, treba mi (nam) savjet. treba nam chat tj IM program , ali nekako nevidljiv, da nam asistent na faksu ne skuži na chatamo. korištenje kompjutera na dotičnom predmetu je obavezno, pol nas ima laptope ostali su na kompjuterima. kopanje po netu , pisanje, ctrl c i ctrl v su normalne radnje i nebi upadalo u oči da to radimo, ali imamo zabranu komuniciranja preko neta. na kompovima je blokiran face, msn i skype, mi na wirelessu možemo ali asistent se stalno šeta okolo i malo je nezgodno stalno gledat di je i alt tabat i ctrl tabat kako se on šeta. mislim može se, već 2 mjeseca chatam preko skype-a sasvim normalno sa 2 frenda i nije nas skužio, ali sad se približavaju kolokviji, a na kolokviju je kontrola još rigoroznija. mislio sam nekakav program kojemu bi se mogla namjestit fake pozadina, npr slika full screen browsera sa otvorenom wikipediom ili bilo kojim drugim site-om (napravim printscreen i ubacim ga kao background), a komunikacija negdje sitnim slovima da ide. dos prozor nije dozvoljen tako da nekakav command line program otpada. ovo nije u svrhu prepisivanja jer nije za ocjenu, već međusobnog pomaganja u rješavanju zadanih nam problema. ali pomoglo bi i na kolokviju... svaka ideja dobrodošla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
ICQ? Ali da koristite za ICQ Qip ili Mirandu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ako imaš svoj lap možeš si instalirati neki virtual desktop manager za prebacivanje između 2 ili više desktopa (onda ni ne vidi alt-tabanje i možeš imati bez beda otvoreno sve i svašta na različitim desktopima). Moja preporuka je Dexpot koji i ja koristim na faksu za decoy ![]() Evo ti recenzija s Bug-a (link) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|