|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Logitech G110 tipkovnica ne radi na MBO Asrock890GX Extreme
Imam problem sa tipkovnicom Logitech G110 koju sam priključio na MBO Asrock 890GX Extrem3 te prilikom podizanja sustava u samom boot startu nemogu ući u BIOS sa F2 te prilikom dizanja u windowse istu neprepoznaje dok se windowsi nedignu u cijelosti.Windowse sam stavio komplet nove, instalirao najnovije drajvere i aplikacije od Logitecha, probao sa default BIOS-om koji je bio na MBO 1.00 i nije radilo pa sam stavio novi BIOS 1.20 isto neradi i isto se ponaša prilikom dizanja sustava nikako nemogu ući u BIOS ![]() Trenutno koristim drugu tipkovnicu od Logitecha(75kn jeftinjara) i sve najnormalnije radi, ulazim u BIOS sa F2 i sve OK.Sve inaće radi normalno sa trenutnom tipkovnicom, ali sa G110 ništa u startu jedino kad se windowsi podignu onda sve radi kako treba glede pisanja i dr. radnji. Pretpostavljam da je problem u drajverima od Logitecha ili Asrock-a koji neprepoznaje istu ![]() Zna li netko možda u čemu je problem, napisao bi dopis suportu navedenima ali me hebe engleski jezik te kako da riješim problem? Ili da prodam tipkovnicu koja radi odlično i na Asrock 785GXH/128MB je radila bez problema. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi tu staru klikušu, odi u BIOS i uključi USB Keyboard/Mouse Support i to bi trebalo biti to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja bih rekao da je to do BIOSA. Znam da je ASUS (Asrock je sestrinska firma Asus-a) imao problema sa G15 tipkovnicama i Microsoftovim Reclsa, i rijesio je to sa revizijom BIOS-a. Probaj sa verzijom 1.10 flashati pa vidi jel radi LINK ako ne radi bojim se da ces morati sacekati noviju verziju BIOSA ili poslati mail Asrock supportu (znam da su jednom kolegi napravili BIOS specijalno za njga u roku dan-dva) i zamoliti ih da ti to programiraju. EDIT: sad sam vidio da si flashao bios, probaj poslati mail. Ako trebas pomoc oko engleskog, javi se na PM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|