|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
razvoj i prodaja excel aplikacije
bok , par pitanja o izradi i prodaji excel aplikacija , dakle imam excel fajl koji služi za pračenje , predviđanje nogometnih utakmica , šta napraviti dalje s excelom : -prebacit u exe -prebacit u web -ostavit u excelu -... koje su prednosti , nedostaci prebacivanja u drugi format , kolki su troškovi , kako se aplikacija patentira zaštičuje , kolika je zaštičenost od hackera , crackera .... sljedeči problem gotovu aplikaciju stavit na stranicu i omogučit login , plačanje , download , podršku , forum ...: -kakvu stranicu napravit -kolka je cjena izrade održavanja -dali otvorit firmu -koji načini plačanja idu bes firme -... iskustva , ponude , linkovi , ...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dakle recimo da ostane jednostavno u excelu , -ja uploadam gotove excel stranice na web -ekipa se registrira , plati za download -downloada gotove excel stranice , kako s ne kužim u web izradu , neko s jednostavnim rješenjem , prijedlogom , ponudom ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako je toliko genijalna ideja, siguran si da bi imao velik broj korisnika onda bi jednio bilo korisno da ideju provedes u web aplikaciju. Naplata bi bila na mjesecnoj, godisnjoj ili unlimited vremenskoj bazi. Osnovne mogucnosti das besplatno za ostalo naplacujes calnarinu. Desktop aplikacije je vrlo vrlo tesko zastiti. Ako ciljas na korisnike diljem svijeta(moja preporuka, hrvati ti nece kupovati software) onda mozes bez firme, naplacivanje vrsis preko poserdinka(ja koristim plimus, koji uzima 15% provizije). Dakle moja preporuka je da ne trosis vrijeme za razvoj execel tablice. Ako se ipak odlucis na prodaju tog excela digi si CMS(npr wordpress), malo doradis temu stavis informacije o aplikaciji i mogucnos kupovine direktno sa stranice. Ako trebas kakvu pomoc slobodno se javi na PM, i ako te zanima posaljem ti svoj web stanicu kako sam ja to rijesio.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|