|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Čudan problem sa dizanjem na host
Znači riječ je o jednom besplatnom hostingu, ali mislim da to i nije od presudne važnosti. Znači stvar je ovakva. Spojim se fileezillom na host, dignem joomlu ( normalno mi sve prođe ) instaliram ju normalno.... Ali kod instalacije komponenti mi dojavljuje FTP grešku.... Onda sam skužio da na host ne mogu ništa dignuti što nije dio joomle. Ne mogu napraviti novu mapu,bilo koju sliku staviti ništa. Ali recimo neki fajl koji je dio joomle mogu. Znači configuration.php normalno stavim, ali configuration1.php neće. Da stvar bude gora ne dojavi mi ništa o problemu. Samo kaže da je taj prijenos propao. Ja sam mijenjao dopuštenja datoteke, ali sam sve stavljao na više ( većinom na 777) Dali se tko kada susreo sa sličnim problemom pa da mi pomogne? Hvalaaaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
xampp rulez
Datum registracije: May 2009
|
Hmm zanimljiv problem. Probaj preimenovati neku datoteku od joomle. Daj neki screenshot, možda nešto isčitamo iz njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
xampp rulez
|
Evo da se nastavim na temu jer trenutno imam donekle sličan problem. Da ne opisujem ponovno evo kompletan email koji sam poslao na helpdesk: Poštovani, imam čudan problem sa fajlovima koje podignem na server. Ne mogu im pristupiti ni iz jednog browsera. U firefoxu dobijem stranicu 404 not found sa sljedećom porukom: Not Found The requested URL /new.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Postavio sam fajl new.html u root, probao u druge direktorije, mijenjamo mu permisije na 755 čak i 777 i nikakve promjene. Isti je problem i sa drugim tipovima datoteka - jpg, pdf... Fajlovima koji su već gore normalno pristupam, ali što god novo stavim izbaci navedenu grešku. Koristim FileZillu v.3.3.2.1. OS WinXP pro Zadnji error log sa servera je: 08-Jan-2010 21:32:19] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting '(' in /home/pixelato/public_html/phpcli.php on line 2 Molim pomoć Javit ću kad dobijem odgovor. Zadnje izmijenjeno od: iwwwek. 08.04.2010. u 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xampp rulez
|
Evo: Imao sam u FileZilli host podešen prema IP adresi. Kad sam upisao ime domene onda je resolvao na novi server na koji su prebacili domenu. Prema novom serveru je lag 3-4 puta kraći. Cool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|