|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
somethin bout t-ht
biti cu kratak. na nagradnoj igri sam dobio paket a-dsl, i to flat rate, 6 mjeseci besplatno. rijec je o big brotheru. dobili su ga svi sudionici bb-a. uglavnom, danas sam dobio telefonski racun na kojem je naplaceno bas sve od instalacije,aktivacije,uredjaja,pretplate i prometa, a promet je moram reci bio velik, no i sami biste iskoristili "besplatni" flat rate da vam se pruzi. nitko u ht-u mi ne zna nista konkretno reci nego me vozaju od telefonskog broja do telefonskog broja, od operatera do operatera, i nitko ne zna nista kao da nije njihovo. sutra cu jos probati otici u grad do ht-centra, cak su me i tamo uputili, jer ipak, ako mi telefonski nisu znali reci ljudi iz ht-a u cemu je stvar, mozda ce mi u ht-u znati reci u cemu je stvar. telefonski racun je ogroman, s obzirom da sam dsl koristio 15 dana u veljaci. ja to necu niti ne mogu platiti. i samo mogu reci da ako dodje do toga da mi zbog neplacanja racuna, kojeg necu platiti ako oni ovo ne rijese, i ukidanja tel broja, necu se uopce dvoumiti, prva mreza fiksna koja dodje, biti ce moja. a kad potrosim bon na svom simpa racunu, ukinuti cu i broj mobilnog telefona, i zadrzati samo ovaj vip-ov.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
AVljda su dali neki papir za to, by the way flat rate kontrolu imas na web siteu tam di kontroliras promet... kaj nam oces rec da smo mi tebe gledali na ekranima? ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A zakej ne nazoves RTL, nije li to bila njihova nagradna igra?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
ja ga nisam niti trazio. oni su mi ga darovali, i jos mi ga hoce naplatiti. nevjerovatno. i onda ne znaju nista o tome. kao da sam uzeo od francuskog isp-a, pa ne znaju jeli to potjece iz nase drzave ili sta. bas su nesposobni.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: somethin bout t-ht
Citiraj:
a ti ih fino sutra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: somethin bout t-ht
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
nisam degen. i nisam bio na big brotheru. ![]() no da kazem kako je sve rijeseno. ipak je bilo doslo zabune. na njihovu srecu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|