|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
6600GT vs FarCry
Iako je tema zapravo za 'software', ovdje će ju vidjet puno više 'ciljane publike', tak da se nadam da niko nema nista protiv... Kao sto vjerojatno znate, da bi sa 6600 i 6800 (i ostalim 6xxx (ako ih uopce ima)) karticama normalno igrali FarCry, potreban vam je Patch1.3. Zanima me kako su oni koji imaju verziju igre na 3 cd-a (naravno original ![]() Ja proso sve 'zamke' o kojima su pisali ljudi po raznoraznim forumima, ali u trenutku kad je igra njima napokon proradila kako treba - ja dobijem obavijest o greski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
neznam ali ja normalno igram far cry sve do daske kolko ide(ogranicen sam samo po monitoru 17" SONY trinitron) i ide glatko ko da igra neku 2D igru a ne 3D
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
act of God
Datum registracije: Oct 2004
|
12576(no CLOCK) 3DMark2005------->5182(no CLOCK) cekam da se razdela komp pa cemo clokat slabi komp cekam 6 mjesec da stavim unutra jos 1 graficku |
Originally posted by smash3r neznam ali ja normalno igram far cry sve do daske kolko ide(ogranicen sam samo po monitoru 17" SONY trinitron) i ide glatko ko da igra neku 2D igru a ne 3D @ping my ass at 23-30 ping AMD64 3500+ NVIDIA 6800 ULTRA PCI-E 2*512 CORSAIR TWINX DFI LANPARTY SLI-D NET CONNECTION 128/64 FLAT nema vise 64/64 ukinili 3DMark2003------->12576(no CLOCK) 3DMark2005------->5182(no CLOCK) cekam da se razdela komp pa cemo clokat slabi komp cekam 6 mjesec da stavim unutra jos 1 graficku |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom na netu pronadjoh da je rjesenje patch1.3. koji, izmedju ostalog, rjesava probleme za seriju nVidia 6xxx grafickih kartica tj. daje podrsku Shader 3.0. tehnologiji, ili cemu vec - al znam da je 3.0 ![]() Ne mogu vjerovat da niko nije imao ovih problema... Ili premalo ljudi ima 6600/6800 kartice ili svi imaju dvd verziju igre... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
@bero rakun nema to veze sa dvd verzijom igre, ja ju isto imam pa sam na ti4200 imao slične gluposti u igri! Stvar je u patchu 1.3 i u driverima! sada se tocno ne sjecam ali igra mi je radila sranja sa nekim driverima makar sam instalirao patch! igra je bila tako kričava da su me oči boljele! ![]() @Smasher Citiraj:
![]() Decki moji to vam je Varaždinec!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Sumnjam da bi mi se bez patcha 1.3., a s drugim driverima, nesto promijenilo. A nista, kupit dvd-rom i dvd verziju pa ce valjda bit lakse rijesit problem......a i novcanik ce bit laksi ![]() Oce neko mijenjat dvd za cd verziju? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Patch 1.3 je sranje zato što je smanjena kvaliteta ANISO filtriranja zbog boljih perfomansi. Ja sam se vratio na 1.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja sam isto morao skinuti patch, da bi mogao igrati sa normalnim bojama, prije je sve bilo zelenkasto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma najbolje bez patcha ko će skidat 100mb nemaju svi ADSL ![]() To je prva igra koju sam testirao sa svojom grafičkom i vozim skoro do max
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
a) da se nebi javljao efekt crnih rupa :P u FC na 6x00 seriji dovoljan je 1.1 patch (provjereno) b) ne postoj FC na 3 CDa (to je onaj šhit sa deus ex instalerom jelda ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A nadjoh na netu da su ljudi i tu verziju uspjesno ''patchovali'' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Džabe si krečio!
|
Ja imam verziju na 3 CD-a. Boje su mi sve poremećene, pod je crn, sve je u kurcu jednom rječju. Al sam se još više raspizdio, nemrem instalirat patch??? Ne da se.Kad instalacija dođe tam kad trebaš odabrat destination folder, moš stiskat "Next" kolko o'š. I nejde, u bilo koj folder. I kad uninstaliram igricu mi piše da deinstalla Deus X. Jel možda zbog toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni sa svim patchevima radi bez problema
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Onda ces moc normalno instalirat u neki novi folder pa onda iz njega kopiras fajlove u originalni folder gdje si instalirao igru. No mojim problemima tu nije bio kraj... Sto se uninstalla tice - ne znam, al ja sam ju reinstalirao vise puta i nekad ju instalira dobro, a nekad nesto fali.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ali svejedno sam onak, bio sretan, a sad kad imam s čim vrtit sve na high, sad nema nikakve igrice koja me zanima osim World of Warcrafta-a to moram čekat do 4mjeseca, tak da sad trenutno živim na sjećanjima, al dat ću šansu Republic Comandou-možda to nekaj valja,il bar tolko da skrati vrijeme...hehe idem ga instalirat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Nego, jel moze meni neko rec zasto sad vise niti igru bez patcheva ne mogu instalirat kak spada?? Mozda me zato i zeza taj patch1.3 (osim ako on nije sve zakuhao).... Naime, uninstalliram igru - na razne nacine: add/remove ili stavim prvi CD pa 'uninstall' ili na start-programs-farcry-uninstall - i svaki put kad ju ponovo instaliram nema fajla farcry.exe, tako da mi ni slicica shortcuta na desktopu vise nije, kao prvi put, tip nego obicni bijeli kvadrat. A prvi put kad sam ju instalirao s ista 3 cd-a je sve bilo ok (naravno osim gresaka unutar same igre). Jel mozda fajl kojim moram nesto upisat u registry (farcry.reg), da bi mogo instalirat patch1.1, nesto zapamtio ili koji vrag.......kak nikad nema exe fajla kad ga je prilikom prve instalacije najnormalnije bilo... Ak nije velik molio bi nekog da mi ga posalje na mejl, iako sumnjam da mi nakon njega nece javit da mi jos neki fale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Jos da si dao mail. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Kako ste to izveli?Ja se sjećam kako sam igro u kombinaciji med/high i koliko znam,bilo je dosta OK glede frameratea.Driveri s mi bili 56.72 ako dobro pamtim,a sa 60.72 sam imao neke artefakte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
he, ja sam igrao na ASUS V9520/T magic iliti fx5200 128Mb(64Bit) stock driveri,i bio sam sretan kaj je na 1024/768 Low/Med a ti ipak imaš bolju karticu nek ovu na kojoj sam ja igro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inace, ponovo sam napravio uninstall, otiso u registry i izbrisao SVE gdje se spominjao FarCry, ispraznio recycle bin, ponovo instalirao - i opet fali farcry.exe Inace ta verzija na 3 cd-a ima neki fajl koji, cini mi se, treba nesto odzipat, al mislim da on ne radi svoj posao... Zasto je onda prvi put sve bilo ok..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
eo i ja iam probleme sa dalekim placem. Kartica Leadtek 6600GT, neam patch nijedan, sad sam tek vidio da treba. I oso na nZone vidjet, al ima neki patch v1.31. 8MB velik. Jel i taj rjesava te crno-kricavo-zeleno-zute probleme? Puno mi ono 80MB za skidat. e da, igra je na DVD-u, UK verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Moči češ patchati,imam i ja na DVD-u,UK verzija. |
|
![]() |
![]() |