Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.03.2010., 15:29   #1
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Kutije za cd-e (double)

Momci, gdje bi se mogle nabaviti kutije za 2 cd-a, nesto kao na slici, samo da je skroz prozirna i da se sredisnjica naravno otvara u desno, a ne u lijevo kao na slici?

Ali treba mi pouzdana informacija, ako je netko kupovao ili vidio u zadnje vrijeme, jer zvao sam i provjeravao na dosta mjesta i takve stvari im nisu dobavljive.

Hvala...
atha je offline   Reply With Quote
Staro 29.03.2010., 07:52   #2
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Anyone?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.03.2010., 09:48   #3
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Probaj bacit oko u Mercatoru i Technomaxu, znam da tamo ima takvih stvari. Ne garantiram za potpunu prozirnost i stranu otvaranja, mada ne znam zašto bi to bilo bitno na koju se stranu otvara...

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je online   Reply With Quote
Staro 29.03.2010., 10:03   #4
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Hehe...samo radi jednog natpisa koji je na straznjoj strani, ali ako se ne nadje ta varijanta, i ova obrnuta ce biti ok.
U Technomaxu sam bio, imaju samo sa crnom sredinom, a danas cu onda i do Mercatora.
Hvala ti.
Staro 29.03.2010., 12:05   #5
Raven_1
Night shift
Moj komp

Raven_1's Avatar

Datum registracije: Jul 2002
Kvark je prije imao prozirne, ali tamo dugo nisam isao tako da ne znam da li ih jos uvijek imaju.

Proc: AMD X2 3800+ cooled by TT BigTyphoon
Matična: ABIT AN8 SLI
RAM: 2x512MB OCZ Platinum EL rev2 PC3200
Grafička: SAPPHIRE ATI RADEON HD3450 256MB
HDD: WD 40GB i Samsung 160GB @ 7200
RW:DVD-ROM Pioneer DVD-106
PSU: 420W Xilence RedWing

"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again."

--uoɥʇʎd ʎʇuoɯ--
Raven_1 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2010., 21:01   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Momci, gdje bi se mogle nabaviti kutije za 2 cd-a, nesto kao na slici, samo da je skroz prozirna i da se sredisnjica naravno otvara u desno, a ne u lijevo kao na slici?
Eh, nisam ni ja pronasao svoje Opere... ali sjecam se da sam u temi spomenuo neku malu HR tvornicu koja je proizvodila CD omote. Gazdarica ili gazda Infoplusa mi rekose da tu tvornicu (nije Kvark) davno ali nemam pojma zasto ih nikad nisam zvao?

Sad ne znam tko bi nam to ponovo rekao jer u novom Infoplusu, mislim da se gazde vrlo rijetko pojavljuju. Kakav je $adasnji Kvark odnos prema proizvodnji medija/omota to je isto pitanje, buduci da su zadrzali jedan jedini ducan u ZG-u. Ali njih ti je bolje telefonkom provjeriti buduci da ponuda robe bas i ne obecava. Jukebox u Leibnitzu ima 100% tvoje omote. Vidjam ih jer sam vise puta pitao za Opere. Tehno je dosta dobro napunjem robom i cesto znaju imati razne varijacije slicnih omota. Hm, to mi daje ideju... buduci da su uredni platise i da uvijek imaju robe, mozda bi se isplatilo nazvati njihovu centralu? Meni su nedavno narucivali FM antetne kakve bas i ne prodaju u ponudi. Nista te ne kosta pitati. Samo Atha, tvoj Kvarner bas i nije za podcjenjivanje. Pa nije valjda pored silnih susjedskih izvora, da nitko tamo nema takve omote? Pa zar ne znas da vam je Vojko prvi gradonacelnik koji koristi iPad? Nije sala

@fanATIk

Besparica nakon zamjenskih print boja uzelo je maha i sa omotima u Infou! Ja kukam za Operama a cak su i ovakvi omoti postali endemi na njihovim policama. Jos kad je to specijalnost ponude nekog ducana... stvarno da se zabrines
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2010., 08:51   #7
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Nadjoh na kraju u Technomaxu, ali je cijena skoro pa 6 kuna. :\
Uzeo sam 100 komada za pocetak.
Hvala svima na pomoci.
Oglasni prostor