|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
(riješeno) Prva PIII konfa - greške kod kopiranja tijekom instalacije XP-a
Pozdrav! Evo, dosla moja prva PIII konfa, sve slozio, evo konfiguracije: Frontier 200W napajanje ASUS Cusi-fx maticna ploca Intel PIII 866mhz / 133Mhz / 256kb/ 1.75V Costa rica MAXTOR 20GB HDD, OEM HP Problemi su sljedeci: Pokusavam instalirat WIN XP MCE, sve OK, ide kopiranje fileova, stane na 11% (driver.cab). Ne mice se 10minuta. Probam opet, vec na oko 8% stane i javi da nemoze kopirat, retry i sve OK. Opet na 11% stane. Promjenim CDROM, prode tih 11% i nakon toga 5-10 puta retry i nije mogao ucitat fileove pa sam reko idem s trecim probat... Promjenim CDROM, prode odma tih 11%, nakon toga sljedi 30ak retry i nakon toga BSOD zbog ntfs.sys. Reko ajd, vec mi je CD sumnjiv, uzmem XP Pro, isto. Evo ga na 11% stoji... Da nije mozda disk u banani? Ili sva 3 cdroma? Idem sad probat modem izvuc, mozda je zbog njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Promijeni ram.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
memtest odvrti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Promjenjen ram, sve OK. Stvar je u tome da se radi o mini ebox kucistu, pa dok sam skinuo cdrom, hdd, itd trebalo je vremena pa sam ram ostavio za kraj. A nista, drugi ram neispravan... Ubuduce cu ocito morat prvo pregledat pa onda javit na forum. (reko, ako kolege forumasi znaju da je do diska to, da znam na cemu sam, a ne da mjenjam sve po malo, dve glave vise znaju). EDIT: ma nije problem, ima se rama... Sad je jednostrani s 4 chipa i dvostrani s 16 njih. Valjda ce OK bit... Ram je u dva komadica, tako da je sad kasno za memtest ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|