|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Stari pokvareni monitor!!!
Kako je najbolje i najisplativije riješiti se crt monitora, a da se pritom zaradi koja sića??? Možda postavljam glupo pitanje, ali sjećam se davno prije reklama na tvu o riješavanjima otpada takvoga tipa. A po reklami sam još skontao da se čak može nešto i zaraditit! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Da, bit ce da je ovo sala, bas kao i tvoje pitanje ![]() Ljudi poklanjaju monitore svaki dan na grupama i forumima i to djelomicno ili kompletno ispravne. A ti bi se bogatio na staroj ragi? ![]() Okreni lijepo ovaj broj i besplatno daruj svoj otpad tamo gdje mu je mjesto. Majka zemlja ce te darovati svojom zahvalnoscu, a to vredi vise od novca. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nemoj da mi vrijeđaš moj monitor. Ne on je još u djelomičnom stanju, samo mu slika radi zoom konstantno pa se baš ne može na njemu normalno radit. A jebiga znam to sve, da se pokvario prije 5 godina možda bih ga se uspio riješit, a jebiga kad sada grafičari traže samo lcd-e. pizde jedne, prešle su na višu granicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
ama de znam to, ma letit će u baju, ne ne ne, zvat ću one iz čistoće za el. otpad, da ipak doprinesem majci zemlji, pa da bar nju ne onečistim sa ovih 30kila plastike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|