|
![]() |
#1 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Problem sa Plextor pržom
Plextor PX W5224TA CD pržilica mi javlja (Nero Express): "There is not enough space to burn this compilation onto this medium. Please insert another medium that provides more space..." Nije do količine prženog materijala, jer ne može spržit ni audio CD od 30min. Reinstall Nera napravljen - bez učinka. Problem je i sa burnerom u Windows Media Playeru. Šta da radim - reinstall Windoza, update firmware, ili je pržilica dala svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
|
Samo da napomenem - pržilica čita CD-ove sasvim normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
@sNNooPY - ja sam totalni nOOb u tome. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ČLAN FKTa
|
Skinem firmware 1.03 (dosad je bio 1.01) i updateam. Krenem pržit na MMore CD 52x od 80 minuta (a muzike je bilo 79:51), i opet mi javi da mu fali prostora. Ovaj put ne pokušam overburn, već ubacim duplo skupljeg Verbatima 48x, također 80min. I kad krenem pržit, nero mi sere wrong file format (.mp3). Moguće da je bilo do toga što je bilo prženje imagea - dio mjuze je bio mp3 sa CD-a, a dio mp3 sa kompjutera. I kopiram ja fino ovaj dio sa CD-a na disk i probam opet s mmoreom, same old shit again. Probam sa Verbatimom i sprži ga. :clap: :clap: :clap: U svim pokušajima sam pokušavao sa 24x i uključenim powerrecom. Kod pokušaja sa prvim imageom bila je uključena normalizacija, možda to igra ulogu?? I prije kad mi nije pržilo, bilo je riječ o mjuzi s trajanjem jako blizu 80 minuta. Logički zaključak bi bio da je mmore smeće i da im CD-ovi imaju manje prostora od naznačenog. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Treba ti verzija nera 6.6.0.3. minimalno.I ja sam istom pržom imao isti problem,dok nisam instalirao ovu verziju.Samo što je meni to javljao za traxdatine 52x medije.Firmwire ne pomaže,al dobro je biti up to date. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
Meni je pomoglo.Spremi se na download od cca. 30MB.imaš ih također na bugovim cdovima mislim.Ja si tražim 6.6.0.8 tj. skidam da vidim hoće li mi popravit sranje s dvd pržom.Jebemti najmanje očekujem od optike da pravi sranja,a opet... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
|
Kad sve sjedne na svoje mjesto,uvjerit ćeš se kako je to vrhinski uređaj i nije mi žao ni kune što sam dao za njega.Prije da bi dao da mi izvade dvd rom nego plextora ![]() Nego,javi jel pomoglo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Već sam negdje spomenuo da je nero u prvim verzijama 6-ice imao problema s overburningom. Ima patch na njihovim stranicama. Međutim, novije verzije programa taj problem nemaju.
![]() |
#14 |
ČLAN FKTa
|
Dobro, probat ću nabavit onda štagod novijeg Nera. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|