|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
thinkpad edge, mišljenja/iskustva
jel ima tko iskustvo s thinkpad edge. mislim sebi nabaviti taj 13.3", pa me zanim jel ima tko neka iskustva s njim, i jel postoji još koji 13.3" u tom cjenovnom rangu (do 3.500kn) te me još zanima iskustva u kupovini s diskont24, superbit, portis. prvenstveno kod diskont24, kod njim mislim naručiti
![]() |
#2 |
Premium
|
naručio, pa napišem svoje dojmove ako koga zanima ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Yup, definitivno zelimo cuti dojmove ![]() Cini se kao prilicno dobar strojcek. Btw, narucio AMD ili Intel verziju? pretpostavljam da je rijec o AMDu, s obzirom na cijenu. Bas me zanima kakva ce ti biti baterija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
riječ je o AMD verziji i to s 4cell baterijom, jedva čekam viditi rezultate ![]() sutra ga dobivam (bar su tako rekli)
![]() |
#7 |
Premium
|
LENOVO ThinkPad Edge 13 13.3" Glare Type LED Backlight Glossy Type (1366x768) TFT, AMD Athlon Neo X2 L325 2GB, ATI Mobility Radeon HD3200, LAN,Bluetooth,Wi-Fi, 320GB x 1, 5in1, Web Cam, HDMI, 4 cells Dobio ga jutros ![]() što se tiče laptopa, strava tipkovnica jedino mi preko dana ovaj glosi ekran malo smeta. toutch pad i ovaj track pad su super. Stavio sam na njega win7 32-bit jer imam samo 2GB rama pa se odlučio na ovaj OS. Morao sam skinuti drivere za wlan jer ga win nije sam našao. još uvijek ne mogu naći bluetooth-> pa ako neko mozda zna kako, neka mi odgovori. koristim ga već 1.30h i još mi piše da će raditi 1.42h, izgleda super. sutra ću staviti neki divX pa cu viditi koliko će baterija trajati. grije se dosta s lijeve strane, ali prepostavljam da je to zbog AMD-ovog procesora. (ali nije problem) što se tiče buke-> Nečujem ga, koliko je tih ![]() sve u svemu jako sam zadovoljan s ovim mališanom! ako imate pitanja pitajte...
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() Iskreno, ne znam kad sam zadnji put iskoristio optiku na svojoj R500tki, osim za dizanje winsa neki dan (a i to bi sasvim lijepo islo s eksternjakom kojeg mogu dobit kad god zatrebam). Da ultrabay baterije ne kostaju toliko, vec bih piknuo jednu ![]() Keo, strojcek se cini izvrstan. Ne znam jesi li koristio ostale thinkpade, ali me bas zanima kakva je tastatura u odnosu na "punokrvne" thinkpad tastature ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
nisam posjedao niti jedan drugi thinkpad, ali ti mogu reci da sam jako zadovoljan s tipkovnicom. Tipkam bez problema, i ugodno je tipkati duge tekstove. Rijesio sam problem s bluetooth-om. Samo je trebalo instalirati drivere njegove koje se mogu naci na lenovo suport stranici (i to mi je treba drive za hotkeys ![]() što se tiče otpičkog pogona. nije mi potreban a u slučaju da mi zatreba samo se umrežim sa svojim compom i tako iskoritim njegov drive.
![]() |
#13 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Daj još nabaci koji dojam nakon mjesec dana korištenja. el te nešt počelo živcirat na njemu i slično... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|