|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
LEDice koje nas živciraju :D
Pozdrav Budući da se borim sa LEDicama na raznim uređajima koje mi smetaju dok gledam TV ili još gore dok spavam, odlučio sam pokrenuti ovu temu ![]() Plavu LEDicu na monitoru (Samsung 2043BW) sam prešarao sa nekim crnim markerom ali ona još uvijek prodire, tako da preko noći isključujem monitor kako ne bi blinkala, dok LEDicu (Samsung CLP-315) na printeru ne mogu isključiti (osim ako printer ne isključim iz struje) nego je pokrivam papirima kako ne bi prodirala ![]() Smetaju li vam LEDice i imate li kakvo riješenje za to (molim bez kemije ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Crna izolacijska traka. Inače, ledice mi ne smetaju u tolikoj mjeri koliko i tebi.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Sljedeći topic. Koju gumicu koristite za brisanje dok pišete sa tehničkom olovkom. Zar je tako teško uzeti neki neprozirni materijal i strpati ga preko te LEDice? |
![]() |
#4 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da. Meni na Samsungu 204B također blinka LED-ica...iritantno A imam LED_ica okolo na tone. Ako se i gleda nekakav film onda se obično papirima nekakvim koristim ![]() Ajde ako je netko pametan da izračuna koliko love da pola hrvatske samo u LED-ice kada su recimo u modu blinkanja, ili telka/pc/dvd player/reciever ili sl.? Odgovor je: previše kako god okreneš
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako si normalan čovjek- boli te briga jer niš ne košta Ako si normalan obrazovan čovjek - zanemarivo malo |
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
e iznenadio bi se kad bi čuo kolko uređaji troše u stand byu (cca 10W, ali nitko normalan ih ne planira zato isključivati iz struje ![]() inače, za izolir traku sam mislio i ranije no čini mi se da bi stilski unakazila prostor ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
osim izolir trake koja neće popustiti ni s od svjetlosti preporučam još i čekić, malj, macu(ne malu mačku nego mali malj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
led
moj samsung ima podesavanje jakosti ledice sta sjaji oko pali gasi botuna to vam se podesava u onom biosu od monitora...a one jake na kucistu mrzim to zalipim izolir crnu traku a sad kad je halos ovo reka sve cu ledice poisljucivat Zadnje izmijenjeno od: bruno_x. 03.03.2010. u 00:14. |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
A ti MAd Duke si mi šta ono?Najjači posprdnjak tu na forumu i sad ti meni govoriš da sam zeleni idiot? Odi tamo na "Fermi" rokči! 448 bit sabirnica 6,23888 na 8mu potenciju giga-mile-bajt pixela u triliontinki...bla bla, popio svu pamet svijeta edišn. Ja sam ukazivao na to da je svaki bačen watt je previše, a ti sad taj svoj symbian os od mozga malo formatiraj pa vidi hoces li imat memorije da razmislis a da ne za trokiraš, ideš mi na živac vec dugo, a pogotovo kad necitas postove prije postanja spamurčine. edit: A da nepičam kako dan za danom viđam žene kako po tramvajima prose, a ja imam kilowat mašinu ispod stola koja vrti occt 365 dana da vidim jel mi stabilan procesor. bacanja gro, a na drugoj strani ljudi broje lipe. NIje me briga za zelenilo, ali bih radije 10 kn dao nekome nego hep-u... @mod sry za OT, ja sam povukao gore samo paralelu sa ledicama, a vojvoda ljuti se ulovio zelenila odmah
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 02.03.2010. u 23:30. |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() Zato mu ja više ne pišem,a ni Hammeru ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja hvala bogu nemam nigdje jake ledice. Na monitoru se ugasi kada monitor radi tako da mi ne smeta a kada je monitor u stand by onda blinka ali mi opet ne smeta jer ju onda ne gledam. Tv mi isto ima jako slabu plavu ledicu koja kada tv radi jedva da se vidi a kada je tv ugasen onda jako svijetli ali ju opet onda ne gledam pa ne smeta. Uglavnom imam srece sa time, ali sam imao jedno kuciste sharkoon rebel 12 a to kuciste je imalo onu najacu plavu ledicu i kada bi lego u krevet a ostavio komp da skida ta bi mi picila ravno u facu i dizala mi zivce a uvijek sam bio ljen ju utisati hehheh pa sam nakraju prodao kuciste i vise nemam tih problema. A vama kojima smeta ja bi to sredio crnom izolirkom ali iz nutra da se ne vidi, znaci izvadi se gumb i obljepi se ledica i vrati se gumb i sve izgleda tvornicki ali svijetli, ili ju samo prigusiti nekom poluprozirnom trakom tipa ona bijela pik traka isto iznutra. Kroz nju svijetlo prolazi ali 5 puta manje te se vidi da je ledica tu ali opet ne smeta. Neznam kak vam to bljesci da vam smeta, ali ak imate ledicu ko ja na bivsem kucistu na monitoru onda ste nahebali i razumijem vas hehehehee. ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
|
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne hranite trolove. Ako netko namjerno provocira, flejma, potiče svađu-ignorirajte ga ili samo obavijestite moderatora, odgovaranje na takve postove je baš ono što je trol i htio postići. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|