|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Deaktiviranje System Tray Ikone
ovako, pri spuštanju programa u system tray želim da se ikona od tog programa u system trayu deaktivira ali da taj program(process) i dalje nesmetano radi naglašavam 3 stvari: 1)naglašavam da program o kojem ja pričam nema sam po sebi(u vlastitim postavkama) opciju da ga se ne prikazuje u system trayu 2)ne mislim na deaktivaciju u kojoj idem na properties od start menu-a pa da tamo u customize namjestim "always hide" jer se onda ta ikona pri pritisku na onu kvačiću "<" u trayu ponovno pokaže. 3)ne želim to napraviti ni pomoću promjena postavaka u registryu jer na tom kompjuteru na kojem želim napraviti ovu izmjenu nemam pristup registryu tako da ako netko zna neki 4. način bio bih mu zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Znači da nisi ovlašten mjenjati takve stvari (nemaš admin prava), oćeš kolegi / šefu uvalit nešto a da to oni nevide (npr. torent) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
ma nije uopće u tome đir...stvar je u tome da brat misli kako će upaljen torrent 100% uzrokovati pad sustava ili donijeti neki virus jer se ne razumije(komp ima antivirus,antispyware).njegov je komp pa mu je neki frend namjestio da samo on ima pristup registryu. ali kako i samo znate da upaljen torrent neće 99.9% ništa napraviti pri ovakvim uvjetima molim da mi pomognete ako znate. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Postoji kod uTorrent-a opcija Boss-Key. Podesiš pod Preferences -> General -> Boss-Key kombinaciju koja je malo teža za slučajno pogoditi npr. Ctrl + Num -. Pod Preferences -> UI Settings imaš još par postavki što se tiče traya, ali uz gore navedenu opciju nemaš potrebe za tim. Do sada nisam koristio, ali znam da se spominjala i tražena je više puta od developera - ukratko radi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|