Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2010., 18:11   #1
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
(riješeno) Ne mogu instalirati MSN

naime, pobrisao sam neki file od msna slucajno, pa se nisam mogao ulogirati. Onda sad ga izbrisao kompletnog, te ga zelio nanovo instalirati. Medutim to nije moguce jer mi pise kao da vec msn postoji na mom kompjuteru. Isao sam u program files i ostale datoteke pa sam izbrisao MSNove mape i mape od windows livea, ali problem je jos uvjek tu .
Imam windows 7.
Staro 27.02.2010., 20:15   #2
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
naime, pobrisao sam neki file od msna slucajno, pa se nisam mogao ulogirati. Onda sad ga izbrisao kompletnog, te ga zelio nanovo instalirati. Medutim to nije moguce jer mi pise kao da vec msn postoji na mom kompjuteru. Isao sam u program files i ostale datoteke pa sam izbrisao MSNove mape i mape od windows livea, ali problem je jos uvjek tu .
Imam windows 7.
Preko čega si ga pokusao instalirat? znam da je i mene tako nesto zezalo, a rijesio sam to tako sto sam skinuo onaj setup od 1,09mb i preko nejga ga ponovo instalirao i sve 5.

srale7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.02.2010., 21:17   #3
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
Imam windows 7.
Skini ZapMessenger pa s njim pobrisi komplet WLM i ponovni install, ako ne ide sa njim onda rucno.
Staro 02.03.2010., 18:28   #4
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Skini ZapMessenger pa s njim pobrisi komplet WLM i ponovni install, ako ne ide sa njim onda rucno.
ovaj program me je doveo do rjesenja problema. morao sam jos puno posurfat netom da nadem.
prvo sam izbrisao sve fileove od msna, pa onda registry kljuceve od msna, pa onda reinstalacija i pomoglo je!

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na