|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
provjera napajanja van kompa kako?
kako mogu provjeriti da li mi radi napajanje od kompa od 400w ali van kompa,probao sam ga priključiti znači van kompa ali ništa ne radi ventilator ne vrti od hlađenja probao sam i priključiti hdd ali isto ništa, inače ono nema dugme za paljanja i gašenje nego se direktno spaja na struju,da nije prdnulo pa da ga bacim što će mi Zadnje izmijenjeno od: robi64. 27.02.2010. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Spojil si zelenu i crnu zicu s nekom zicicom? ![]() btw ja nebi spajal ispravne stvari na njega ako ne znas u kakvom je stanju, a ako vec isprobavas onda bolje uzeti neki stari optikaner, ventilator ili neispravni hard. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vent neće raditi ako ga samo uključiš u struju. Da bi proradio, mora dobiti signal od ploče. Taj signal simuliraš, kako je već rečeno, kratkim spajanjem zelene i bilo koje crne žice ATX konektora (uzmi komadić neke žičice ili spajalicu da ih spojiš). Tek tada bi se napajanje trebalo upaliti i pokrenuti vent.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a mozes spojit i zelenu i sivu zicu zar ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|