|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Traženje duplih datoteka
Da li tko zna kakav SW za traženje duplih datoteka na računalu uz mogućnost predpregleda (slika, videa, glazbe, GIF-ova, itd.) nađenih duplikata kako bi se ustanovilo da se radi o istoj datoteci? Može shareware ili još bolje freeware, ako takvo što postoji besplatno. Treba mi neki malo bolji SW sa kojim ću, kada nađe duple datoteke, lako provjeriti da li se radi o istoj datoteci. Znači ne samo veličina, ime i datum datoteke, nego bi trebao imati mogućnost da iz tog programa imam mogućnost preview-a datoteke, bez obzira na vrstu datoteke (znači da otvara slike-bmp,jpg,..., video-avi,mpeg,xvid/divx,..., glazbu-mp3, ogg, wav,..., GIF-ove, itd.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Po meni je medju bolji DCer |
![]() |
![]() |
|
|