|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
Win DVD i Power DVD problemi
Pozdrav problem je u Power DVD-u sljedeci: imam neki dvd film i stalno mi prikazuje da je na filmu DD 2.0 i nigdje ne vidim kako da promjenim da bude 5.1. Probao sam stavljajuci pod options 6 speakers, ali nista. Nekako jos uspijem sloziti da rade svio osim straznjih, njih nikako. Ima li netko ideju ili prijedlog za drugi player? btw koristio sam i Win DVD 6, ali on je jako skrt sa opcijama pa ako ima neki bolji.. Problem u WIn DVD-u: imam zvuk na 6 zvucnika iako mi je onemoguceno u postavkama odabrati bilo sto osim 2 kanala. Ali nemam osjecaj one dinamicnosti, da se mijenjaju zvukovi. Koliko ja znam centar je za govor, a ostali za razne efekte u filmu. Meni zvuce kao da svi isto reproduciraju. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Media Player Classic
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
eXe
|
zvucnici Creative T5900 zvucna: Audigy LS imam neke stare drivere posto ne mogu osposobiti KX drivere, javlja mi ovo kad zelim pokrenuti mixer:"file kxskin.ksx not found or invalid The kX Audio Driver wasn't installed correctly. Please re-run setup." i opet idem na setup, install i restarta komp i ne radi. verzija je 5.10.00.3537 - debug btw svaka ti cast Eddie, brz si... :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Prvoo, moras u driverima od zvucne, ukljucit 5.1 opciju Kad to proradi, onda moras bit siguran da je ton bžna DVD-u snimljen u 5.1..Ima starijih filmova koji nisu
__________________ |
![]() |
#6 | |
eXe
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
To su 2 najjaca programa za DVD I ako je zvucna kaj se tice drivera OK, moral bi dobit opciju da ukljucis sve zvucnike...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eXe
|
gledao sam i stavljeno je na 5.1 Speakers. Driveri su stari, kad se vise novi ne rade. A ovaj KX mi ne radi.... nekad prije mi je radilo ta opcija za 6 zvucnika u Win DVD-u, ali sad je stavljeno na 2 Channels i to je to. Mozda treba nesto jos odabrati u postavkama da se to pojav??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
PowerDVD-ovi i WinDVD-ovi koji se dobiju s grafickim karticama, przilicama i slicnim komadima hardwarea najcesce ne podrzavaju nista vise od stereo zvuka za 5.1 treba dodatno platit okreni se nekom besplatnom rjesenju