|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Driveri za Saphire 3650 512MB ddr2 AGP
Frend ima konfu P4 2,8Ghz, Asus ploča sa sis chipsetom, 1,75MB DDR 400 i spomenuta grafa. Grafa je kupljena rabljena i s driverima koji su došli na cd-u slika u Dirt 2 je svjetla, i neki hijerogliri tu i tam... uglavnom užas. Naskidao sam se sa saphire stranice drivera i svega ali npr skinem ovu novu catalyst verziju 10.2, to ništa ne prepozna grafičku uopće, zatim 10.1, tu mi prepozna grafičku kao 2400XT ili 2600XT, nesječam se više, sad sam skinuo Catalist 8.7 i tu mi prepozna grafičku kao 3600 i tjekom otvaranja dirt2, mi izbacu gpu recover i dont send! Dal ima tko prijedlog drivere neke da rade kak spada i da prepozna grafu kao 3650! Otvoren sam za sve prijedloge i savjete, grafa je AGP , opartivni je xp 32bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
probao sam prvi link šta je postao nathan.fake, neće prepoznat grafičku kao 3650, nego 2600XT, probao sam i omega drivere, nit ne nađu grafičku, sad skidam redom sve s saphire sajta. jedino driveri koji su došli s grafom na cdu prepoznaju grafu kao 3650, ostali koje sam do sad probao kao 3600 series... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Pitanje. Dal ti sve radi ako prepozna 2600xt ? Ako da, deri! |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Prepozna je ko 2600XT, sve radi ock, samo kad sam prošli puta isto tako instalirao, malo sam testirao komp, bilo sve u redu, a kad je frend doma duže igrao igrice resetira mu se komp. Sad je ja gasim bez milosti da vidim dal će napravit restart, grafa je onak topla ali procesor grije ko lud... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Samo se množe AGP-ejci..neka,neka..duugo sam ja lud bio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|