|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
6600GT ili 6600
jedno pitanjce da li se isplati na Barton 2600+ (333) kingmax 2x256 MB (400) EP-8rda+ staviti 6600GT ili je dovoljan 6600 (znam da je GT jaci, ali me zanima da li mi se isplati dati 500kn vise tj. omjer ulozeno dobiveno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
|
Ha čuj, ja bih ti ipak preporučio 6600 GT. A ako želiš baš uštedit te pare, uzmi 6600, ona se da masno overclockati, tak da je malo iza GT. Ma, zapravo niti s jednom ne možeš pogriješiti, obje imaju veliki omjer (uloženo/dobiveno), i odličan su izbor. Al moje mišljenje je da se isplati nadodati za GT. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako jako puno igras igrice i ako mozes izdvojit 1600kn - odi na GT model. Ako ne mozes izdvojit toliko, uzmi obicnu. Omjer ulozeno-dobiveno je podjednak. U slucaju da ne igras precesto igre - onda nemoj bacat lovu, uzmi obicnu 6600. I ovako ce ti pokretat sve igre bez bada, samo ces se morat odrec tu i tamo malo detalja..ali nista znacajno. Ja si vec par tjedana pikiram obicnu 6600 o Leadteka... samo mi nekako love fali ![]()
![]() |
#4 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...pa kud si ti naletio na xabre400,jel ti radu novije igre na tome... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Glavna razlika nakon OC je u brzini memorije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() ![]() Enivje..neke nove rade, neke ne...ovisi.. najveci bad je sta nema novih drivera, inace grafa radi sasvim pristojno. Zasad sam nasao jedan glitch u OpenGL koji mi smrzava komp pri radu u profi aplikacijama... pa za neke operacije prebacujem u softOpenGL ![]() Sta se igrica tice... jedina od onih koje sam igrao koja radi probleme je NFS:U. Radi igra normalno, smao sta se random rusi sistem..oon, radi pol sata, sat..i onda blue screen ![]() ![]() Radi Colin04, zadovoljavajuce brzo..samo sta tu i tamo izleti koji glitch... Presao sam MaxPayne2, radi odlicno... uglavnom, za tu lovu onda nisam mogao bolje kupit ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...to me podsjeca na kyro2 koju sam imao,grafa je bila skroz ok ali driveri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ispricavam se zbog laganog skretanja s teme(da ne radim novi post) al dal je bolje uzet obicni 6600 ili modabilnu ATI9800se? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
9800 čip je već lagano za mirovinu, al neda se... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Evo ja iman 9800 PRO@XT i 6600 GT i ipak je đifors brža i bolja. A bija san zakleti atijevac, sad san osramotija obitelj, šmrc.. Ali ka šta bi Hido reka, evo pive ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |