|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Mis za ljevake sa 5 tipaka ili vise i gdje ih nabaviti
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jako teško za ljevake..... mislim da je logitech MX310 simetričan ,ali neznam koliko tipki ima...imaš članak tu na PCE o njemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
mx310 ima 5 tipki, ALI! Jednu nemožeš kliknut da si bog, dok onu ispod skrola možeš ako možeš dosta skvrčit prst. U biti možeš koristiti tri tipke i skrol, tolko o ergonomiji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Koji mis?
Citiraj:
![]() Osim ako nije odvratno nakošen dizajn, mene ne smeta previse mis za desnjake ni u < ruci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam isto ljevak, imam microsoft Intelli mouse optical, u hg 170kn.... frend prodavao microsoftovog bezicnog za sicu a za desnjaka.... kod nas nema dobrih miseva za ljevake.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Re: Re: Koji mis?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa jel možeš i igre igrat tako?Ako da, svaka ti čast!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja sam isto ljevak pa koristim miša u desnoj ruci!
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() ![]() nego po meni je pomalo debilno sto logitech nije niti jedan model od mx500 serije napravila za ljevake... pa niste bas toliko neuobicajeni... a mis u desnoj lezi ko stvoren.. ![]()
![]() |
#14 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() TAKO JE, Intelli je simetrican, kvalitetan i povoljan... definitivno se isplati.. moj je star 4 godine -> tipke se nisu nimalo potrosile, roller takoder, lampica i dalje svijetli a ni kabel nije otpao ![]() u ovom slucaju skidam kapu Micorosoftu...
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Intellimouse optical koristim godinu i pol, desna tipka nekad ne radi, a lijeva svaki put zašteka kad je stisnem.Pohvale microsoftu, ak meni miš izdrži godinu i pol i ima samo ove simptome taj miš je dobar.Warcraft 3 0-24 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Hm, ako si ikada igrao warcraft ili neku sličnu igru sigurno si skužio kako je za igranje istih potrebna "česta kontrola" jedinica i drugih stvari tijekom igre.Recimo da ja volim svoje jedinice i stvari u igri "držat pod jako velikom kontrolom" te ih provijeravam skoro svake sekunde i akcije napravljene samo mišem penju se do po 1 klik u sekundi prosječno.E sada zamisli kako svaki dan igram igre online prosječno 3-4 sata pa ćeš dobiti cijelu sliku o mojem odnosu orema mišu ![]() ![]() EDIT: OT - Jel tko ima onog razora ili kako se već piše, onaj kugličar velike preciznosti , a sada ima i ona serija diamond (optički)?Baš bi upiknuo toga miša, čujem da je jako dobar za igre, i još me zanima gdje se može nabavit?)Unaprijed hvala na odgovorima(uff što sam ljubazan danas ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|