|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Nakon instalacije registry boostera, programi "ne reagiraju"
Pozdrav,imam problem i to ovaj; Ovako,nakon što sam instalirao programe http://www.liutilities.com/products/registrybooster/ & http://www.liutilities.com/products/speedupmypc/ i nakon što sam ih pokrenuo a oni odradili svoje dešava mi se to da čitav sistem,znači svaki program koji pokrenem ne reaguje kao što je prije radio,pojavi mi se u programu da piše da ne reagira,tako npr.Google Earth kada zumiram isto tako u gornjem lijevom kutu mi na trenutke piše ne reagira i blinka slika,zatim kada surfam npr.preko Firefoxa i kada imam u njemu otvoreno više web stranica i kada prebacujem sa jedne stranice na drugu isto mi tako u gornjem lijevom kutu piše ne reagira i često moram više puta kliknuti pa da mi prebaci na tu drugu stranicu ili kada u nekoj već otvorenoj stranici imam neki drugi link i kada ne njega kliknem neće odmah da reagira već moram više puta da kliknem. Koristim Windows 7 Ultimate 32-bitni. Možda netko zna kako da popravim to jer strašno me nervira kada moram na neki link kliknuti 4-5 puta da bi browser reagirao i otvorio ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Kako bi bilo da maknes ta dva smeca sta si instalirao? To su programi koji nicemu ne sluze. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Kasno sam skužio da su smeće jer su mi već problem napravili a deinstalirao sam ih kada sam vidio šta su mi napravili...evo baš sad nešto na Photoshopu radim i odjednom mi PS samo počne blinkati i gore u kutu mi pokazuje ne reagira pa onda to ne reagira nestane pa opet dođe pa tako nekih 15-20 sekundi blinka i tako kad god kliknem na neku opciju u PS...izludi me,ne znam šta da radim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Mislim da ces morati reinstall windowse ili napravi System Restore, stavi na datum prije nego si instalirao te programe. P.S. Za uklanjanje svih programa uvijek koristi neki uninstall program tipa Revo Uninstaller, oni potpuno maknu program i sve njegove korijene, ko zna di su ti se ovi sve zavukli i sad ti jos rade sranja iako si ih deinstall. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
OK stari hvala...i pribojavao sam se toga da ću morati reinstalirat Windows a restore mi neće puno pomoći jer nemam datuma koji ubuhvaća vrijeme prije nego sam instalirao ova sranja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|