Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.02.2010., 10:57   #1
post-itt
Premium

Datum registracije: Apr 2008
UPS eatonpowerware- lan safe objašnjenje

Pozdrav, kupio sam UPS eaton powerware 1500 VA. Posjedujem računalo čije napajnje iznosi 550 w (corsair). na ups-u mi je spjen značim komp i monitor, kao i telefon i adsl, jer ima i tu mogućnost.
Ups komunikaciju sa računalom ostavruje putem usb kabela, i obzirom da suite cd koji dolazi sa cd-om više tvrtka ne isporučuje treba se ići na stranice eaton power-a kako bi se skinio driver jer inače komp neće prepoznati ups. nakon toga sam skinio softver koji se zove Lan Safe i anima me ima li netko iskustva s tim programom jer mi neke stvari nisu jasne.
Naime, kadotvprim taj program otvori se slika gdje se vidi kako t radi ups, u biti radi se o jednom slikovnom prokazu. I sad jedna stvar koju ne razumijem, postoji nešt što se zove LOAD PERCENT ( OBJAŠNJENJE je "the amoount of power being drawn from a UPS by devices that receive power from thr UPS. Load percent is based upon the maximum load a UPS can support).
meni taj load percent iznosi stalno 5. Nekužim što je ovo, pa ako itko zna nešto o ovom programu malo više, a posebno o ovoku što sam napisao, molim pomoć
Hvačla unaprijed
post-itt je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2010., 22:40   #2
post-itt
Premium

Datum registracije: Apr 2008
dodatak

još jedna stvar, primjetim kada output voltage dođe negdje oko 247 čujem zvuk, kao klik na ups-u i onda se izjednače i input i output voltage i iznose oko 216, ili 212, ali oba budu jednaka. Ali eto, ako netko može malo pojasniti, bilo bi super
post-itt je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno