|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Od kojeg proizvođaca kupiti laptop?
Pozdrav ljudi! Kupujem laptop pa me zanima od kojeg proizvođaca kupiti laptop? Puno toga se nudi u trgovinama pa me zanima koji su dobari i od kojih treba bježati? Zahvaljujem se na odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da ti je skoro sasvim svejedno. Generalno mogao bi i izbjegavat eMachines a ostalo ti se manje vise svodi na to jesi li sretne ruke ili ne, kod svakog proizvodjaca mozes potrefit na losiji komad proizvoda. Opet generalno govoreci, ukoliko uzmes laptop poslovne serije (cesto 3 god garancije u stratu) trebao bi bit sigurniji u neku kvalitetu izrade. Nekad se govorilo da su Toshiba, IBM (Lenovo), Dell, HP i statijaznam bili nesta kvalitetniji od ostalih ali moje je misljenje da svi oni imaju masovnu proizvodnju dosta jeftinih laptopa i da je slicna vjerojatnost da naletis na losiji primjerak. Najbolje bi bilo da trazis review od onih modela koji te zanimaju, takodjer da ih i uzivo isprobas ako si u mogucnosti (pogledas malo kvalitetu plastike, tipkovnice, koliko je ekran pricvrscen za ostatak kucista...).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
uzmi hp.eto.tražio si savjet.dobio si savjet.imadoh nx9105, nx6325,nw8240, 6730s, 6715b, i sad 8710p.dakle uzmi hp ako već biraš na temelju branda. btw imam i hp r717 fotoaparat, i ipaq-e 214, 614, 914...a i čovjek iznad mene ima hp avatar tako da definitivno uzmi hp ako imaš para definitivno pavilion seriju i to dv7 a što se tiče kvarenja dotičnih laptopa gore navedenih osim nx6325 koji je bio 5-6 puta na servisu svi ostali nisu vidjeli servis u životu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Laptopi su, kao i ostala IT roba, postali konzumerski uređaji koje možeš kupiti i u lokalnom marketu. Mislim da je svejedno koji kupiš. Ja bi sebi uzeo onoga koji nudi najdužu garanciju jer šanse da se pokvare su svima iste ili vrlo bliske.
![]() |
#8 |
Guest
|
1. Pogledaj jamstvene uvjete i iskustva ljudi. Što sa modelom, što sa ostvarivanja garancije. 2. Pogledaj koliko novaca imaš, te za što ti treba 3. Prema broju 2. kupi najbolje za te novce. Ne gledaj proizvođače, nego svaki model posebno. Generalno loši proizvođači znaju tu i tamo izbaciti odličan model koji se ne kvari tako često, ne pregrijava... Isto tako generalno dobri proizvođači znaju tu i tamo izbaciti neko njesra! |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
dell |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas