|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Visok ping na game serverima
Evo molio bih vas za pomoć ako tko može. Problem je u tome sto kad igram neku igru npr Cod 2 onda na .hr .de ... kojim god serverima ping mi bude npr 30 pa skoči na 60 pa se smanji i tako svakih 5-10 sec... zvao sam t com testirali smo brzinu... kao skinut neki fajl od 100 MB i skida 480KB/s i kaže da je to u redu... i da nije do rutera ni do njih nek do mog pc-a.. ali ja sam stavio nove windowse obje particije koje imam formatiro sam i sve novo ljepo stavio i opet mi se to događa ... pa eto ako bi mi mogao neko pomoć, savjetovat šta napravit .... bio bih zahvalan... Router: Kasda ( bijela šta se dobi od tcoma ![]() EDIT: nisam znam dal je problem softwerski il hardwerski pa ono... neznam dal sam dobro postao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda te zeza trenutni FW-AV koji imas? Inace ta kasda je ono.. Ja bi tu kasdu sprzio, i trazio novi uredjaj od tekoma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
može još neko nekako pomoć ? svaka ideja dobro došla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Mozda ti neki program vrti update ili neki background proces kopa po netu pa se veza na trenutke zagusi. imao sam takav slucaj prije godinu i pol dana. osim toga, mozda je parica losa, a ovi u t-comu rijetko takve stvari zele priznati, naravno da ce reci da je problem do PC-a jer tako sebi rijese brigu i prebace na tebe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|